Din oras

VIDEO – Calitatea vieții la Cluj. Se sparge asfaltul cu picamerul în toiul nopții: „Tremura blocul și ferestrele”

Clujenii care locuiesc pe strada I.P Voitești, aproape de stația de autobuz, au fost nevoiți să își amâne somnul de noaptea trecută deoarece RADP Cluj a început după ora 22:00 să spargă cu picamerul asfaltul.

Clujenii reclamă faptul că odată la câteva luni stația de autobuz este din nou cârpită și pentru a nu bloca traficul, lucrările au loc de fiecare dată în toiul nopții. Astfel toți cei care locuiesc în zonă trebuie să suporte până după ora 00:00 zgomotul făcut de muncitori.

Iarăși spargeti asfaltul cu utilaje în stația de autobuz la ore târzii – la 22:30 a început nebunia. Tremura blocul si ferestrele. Exista autorizație pentru aceasta lucrare, pentru astfel de ore? Dacă da, cine o da?Tulburati linistea publică și în cot va doare. Ce hotărâre ati mai dat, ce autorizații si in folosul cui? Nu vedeti ca periodic apare problema în stația asta de autobuz si tot se carpeste fara rost? Rezolvați o data si gata, nu tot spargeti inutil, fără vreun sens. Primarul doarme la ora asta, se odihnește bine, nu-i asa, ca să aibă grija de problemele urbei maine dimineata? Ei, să știe că noi nu ne putem odihni. Bătaie de joc, marca Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca. Cine autorizează astfel de lucrări la ore atat de târzii – 22:30 -00:00 – este un idiot plătit inutil din banii publici, la fel ca si firmele care lucrează de mântuială, iar problema apare periodic, în același loc. Nu va e rusine, stimabililor?

Cum este posibil ca la ora 22:20 sa fie lucrari in piata mihai viteazu (inclusiv cu picamerul)? Oare ziua nu se poate lucra? Problema nu e ca adultii nu pot dormi, vorbim si de copii mici si bebelusi. 

Vă trimit un filmuleț, despre „calitatea vieții”, cum vă place să tot spuneți. Nu știu de se repetă lucrările astea cam la 3-4 luni, în aceeași zonă, și nici de ce le tot dați autorizație să lucreze noaptea, de la ora 22 până pe la 2. Știu că e ciudat, dar eu și vecinii mei de obicei dormim la ora asta. 

Am fost curioși să vedem ce lucrări au fost efectuate de cei de la RADP în toiul nopții și am descoperit cîteva petice de asfalt proapăt, care cel mai probabil vor ceda din nou după câteva luni, iar lucrarea va fi refăcută spre disperarea vecinilor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *