Justitie

VIDEO – ALO! Conducerea POLIȚIEI MUNICIPALE CLUJ-NAPOCA? Un echipaj de poliție de la Florești află că ȘASE MINORI sunt în pericol, din cauza unui vecin care le-a spart ușa cu toporul, și decid să nu ia nicio MĂSURĂ!

O familie din Florești a celebrat duminică seara ziua de naștere a unuia dintre cei trei copii pe care îi are. La ”marea petrecere” au chemat încă un cuplu care are tot trei copii, juniorii fiind prieteni de joacă de când s-au născut. Părinții sărbătoritului susțin că în jurul orei 22 micuții au căzut epuizați ”la desene”, însă o oră mai târziu au fost treziți de loviturile de topor ale vecinului de la etajul inferior. În cea mai jegoasă manieră, cea a ignoranței, polițiștii chemați prin apel la 112 n-au sesizat starea de pericol în care se aflau micuții, astfel ca i-au îndrumat pe părinți să depună plângere pentru ușa distrusă!!!

„Noi am celebrat ziua de naștere a unuia dintre cei trei copii pe care îi avem. Nu am făcut petrecere mare, așa că am chema un cuplu, prieteni de familie, cu copiii lor, pentru ca micuții să se joace în voie. Într-adevăr, au dansat și s-au distrat, plânsete și râsete, dar în jurul orei 22 joaca era gata pentru că nu mai aveau energie. S-au pus cu toții în cameră la desene, iar dintr-o dată am auzit vreo 20 de lovituri în ușă. Fără să fi venit anterior să ni se atragă atenția că e gălăgie prea mare, l-am văzut pe vizor pe vecinul de la etajul anterior cum lovea ușa cu un topor. Urla la noi că vrea să intre în casă și să ne omoare. Între timp s-a calmat după ce nu a reușit să spargă ușa, iar echipajul de poliție care a venit a stat de vorbă cu noi preț de 5 minute, apoi o jumătate de oră la ei în apartament și în cele din urmă au plecat fără să ia vreo măsură. Ni s-a spus că dacă vrem, să mergem să depunem la IPJ Cluj o plângere penală pentru distrugere. Aseară nici măcar n-am fost legitimați sau să ni se ia vreo declarație. Acum ne-am întors de la sediul de Poliție de pe Calea Turzii. Am fost și am depus plângere atât împotriva lui Marco D’orsogna (foto jos), cât și împotriva soției sale Romina, care l-a sprijinit în tot acest scandal. Stăm cu mare teamă. Nu ne vine să credem că polițiștii au văzut ușa și loviturile și n-au luat nicio măsură. Copiii nu își mai revin, sunt foarte speriați”, explică părinții juniorului sărbătorit”, explică speriați părinții juniorului sărbătorit. 

Sursa foto: Facebook – Marco D’orsogna (agresorul indicat de părinții sărbătoritului)

 

 

Povestea acestora a fost confirmată și de către cuplul care fusese aseară în vizită la ei. 

Cu toate acestea, poliția raportează incidentul ca și cum ar fi fost o nimica toată: 

„În jurul orei 00.05, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale, într-un ansamblu de locuințe situat pe strada Florilor. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, pe holul ansamblului la acel moment nefiind identificate persoane. Au fost derulate verificări, cei implicați relatând faptul că starea conflictuală s-ar fi declanșat ca urmare a unor neînțelegeri repetate privind zgomotele provenite din apartamentul vecin. În baza celor constatate, polițiștii au acționat în vederea aplanării scandalului, fiind purtate discuții cu părțile implicate. De asemenea, în urma avarierii ușii de acces într-una dintre cele două locuințe, persoanele fost îndrumate legal cu privire la dreptul de a formula o plângere prealabilă pentru comiterea infracțiunii de distrugere”, explică reprezentanții IPJ Cluj. 

*mai mult, cei de la Poliție susțin că loviturile ar fi fost provocate de un sucitor. Priviți următorul clip: 

Adică echipajul de poliție de la Florești, care s-a prezentat în urma apelului la 112, a constatat că există o persoană violentă care a încercat să pătrundă într-un apartament unde se aflau mai mulți minori, amenițând pe toată lumea cu bătaia sau moartea, pentru ca cele din urmă să îi îndrume pe cei a căror ușă a fost spartă cu toporul să facă o plângere prealabilă în următoarea zi.

Ne-am tâmpit de cap?

Arestul preventiv se dă mai ales în cazul în care o persoană, prin comportamentul violent, este un pericol pentru societate. Ne mirăm că nu i-ați reținut pe micuți. Doar aveau vârste între 3 și 5 anișori, și au plâns toată noaptea de ce speriați au fost!

Somăm pe această cale departamentul de Control Intern al IPJ Cluj să demareze o anchetă care să vizeze echipajul care a intervenit la apelul 112 și a decis că nu se impune luarea vreunei măsuri pentru că agresorul s-a calmat până au ajuns ei!!! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *