Rautacisme

Videne, pregătește dalele, municipalitatea clujeană anunță studii pentru amenajarea Parcului Bună Ziua

Primăria Cluj-Napoca anunță demararea lucrărilor de întocmire a studiilor geotehnice pentru realizarea parcului Bună Ziua, de-a lungul pârâului Becaș.

  • ”Primăria Cluj-Napoca, în calitate de Autoritate Contractantă, anunță demararea lucrărilor tehnice pentru întocmirea studiilor geotehnice pentru realizarea proiectului Amenajarea Parcului Bună Ziua’. Acest proiect face parte din strategia municipiului privind Clujul Verde, fiind o direcție clară cu obiectivul de a crește calitatea vieții în oraș prin modernizarea, extinderea și amenajarea de noi spații verzi.” (și alte bla-bla-bla-uri despre ”verde” care la Cluj-napoca e gri-dală)

În rest, municipalitatea solicită (imperativ) cetățenilor ”ce dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate, să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice, a studiilor arheologice și a oricăror operațiuni necesare studiului de fezabilitate – în conformitate cu prevederile Legii 255/2010. Activitățile menționate mai sus vor fi realizate în perioada martie-aprilie 2023”. (un fel de ”deschide ușa, clujene, că vrem să dalăm o vreme”)

Obiectivul municipalității este ca până în 2030 să planteze peste 100.000 de arbori și să creeze și extindă peste 190 hectare de spații verzi. (din câte se vede pe teren, obiectivul e, de fapt, 100.0000 mc de dale și 190 de hectare pavate cu respectivele dale)

Mai aveți timp pentru minciunile lui Emil Boc?