Sport

Victorie pentru U-BT Cluj şi în al doilea meci din play-off cu Sibiul: “Mergem la Sibiu să câştigăm!”

U-BT Cluj a învins CSU Sibiu cu 72-67 miercuri seară, în al doilea meci din play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin, după ce luni a câştigat cu 85-77 prima confruntare cu sibienii.

Sala Sporturilor “Horia Demian” a fost plină şi la acest meci, însă spre deosebire de jocul de acum două zile, când gazdele au debutat furibund, primul sfert a fost unul echilibrat, cu un mic avantaj pentru U BT Cluj, 21-19. În sferul doi sibienii au fost mai eficienţi, 12-15 şi la pauză au intrat cu un avantaj de un punct, tabela afişând 33-34.

Potrivit CJSport.ro, elevii lui Marcel Ţenter au revenit proaspeţi de la vestiare şi au obţinut un ecart de 8 puncte în sfertul 3 (18-10), care avea să se dovedească decisiv până la final, în condiţiile în care ultimul sfert a fost din nou unul strâns, 21-23 în favoarea baschtbaliştilor sibieni. Scor final 72-67 (21-19, 12-15, 18-10, 21-23).

După încheierea partidei galeria clujeană a reluat alături de jucători ritualul de la finalul meciului 1 şi implementat la meciurile de fotbal ale Universităţii Cluj.

Marcatorii celor două echipe au fost:

U-BT Cluj: Dykes 14 (7 recuperări), Pasalic 13, Torok 12, Adamovic 11, Zigeranovic şi Todic (9 recuperări) câte 8, Baciu 4, Kuti 2. Antrenor: Marcel Ţenter

CSU Sibiu: Lalovic 25, O Popa Calotă 15, Hardy 12 (8 recuperări), Mijajlovic 10, Gilbert 3, Paul 2. Antrenor: Dan Fleşeriu

Marcel Ţenter: “Mergem la Sibiu să câştigăm!”

”A fost foarte greu, oboseala și-a spus cuvântul, am avut 29 de pase greșite, ceea ce ne-a influențat jocul într-un mod negativ. Dacă reușeam să corectăm acest lucru, probabil că viața noastră ar fi fost mai ușoară. Aceasta este preocuparea noastră pentru următorul joc, să nu primim puncte ușoare din recuperări și din pase greșite, sunt lucrurile esențiale. Mergem la Sibiu să câștigăm, noi abordăm la victorie orice joc!”, a declarat Marcel Ţenter.

Clujul are 2-0 cu CSU Sibiu după primele 2 meciuri din play-off, iar următorul joc se va disputa pe 25 aprilie la Sibiu. Dacă va fi nevoie de jocul 4 acesta va avea loc la Sibiu pe 27 aprilie. Se joacă pe sistemul “3 victorii din 5 meciuri”, iar dacă este cazul cel de-al cincilea meci se va disputa la Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *