Sport

Victorie la 13 puncte pentru U BT Cluj în Oltenia. Jorovic, la un pas de double-double, Hargrove, dezamăgitor

U BT Cluj-Napoca a învins clar, în deplasare SCM U Craiova, duminică, în primul meci al celei de-a doua faze a Ligii Naţionale de baschet masculin, cu 74-61. Jucătorul clujenilor Branko Jorovic a fost la un pas de o performanţă personală, double-double, în timp ce fostul component al formaţiei de pe Someş, Darius Hargrove, a avut un joc dezamăgitor.

Clujenii au început în forţă meciul şi şi-au adjudecat primul sfert cu 13-21. Următoarele sferturi au fost mai echilibrate, 17-18, 16-16, iar ultimul a consemnat o diferenţă de patru puncte pentru clujeni. Scor final: 61-74 pentru U BT Cluj-Napoca şi clujenii pornesc cu dreptul în cea de-a doua fază a campionatului, care va stabili ordinea finală pentru play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Jorovic, aproape de double-double

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Filip Adamovic, cu 17 puncte, urmat de Dykes cu 12 şi Baciu 10. B Jorovic a fost la un pas de double-double (cel puţin câte 10 puncte şi 10 recuperări) încheind meciul cu 9 puncte şi 9 recuperări, potrivit CJSport.ro. De la gazde s-au remercat Pantic, 14 puncte, Popescu 11 şi Burlacu, cu 7 recuperări şi 7 puncte.

Hargrove, dezamăgire

Darius Hargrove, fostul jucător al lui U BT Cluj-Napoca, a avut o partidă dezamăgitoare, poate dintr-o prea mare dorinţă de a ale arăta foştilor colegi că au pierdut un jucător de mare valoare. Baschetbalistul, care traversează o formă foarte bună de la transferul său la SCM U Craiova a reuşit în acest joc doar 4 puncte, 4 recuperă. Americanul a stat mai bine doar la pse decisive, 6.

Ţenter: suntem bucuroşi că am început în forţă

”Le mulțumesc băieților pentru concentrare, sunt bucuros că am respectat ceea ce ne-am propus să facem în acest meci. Suntem fericiți cu această victorie și suntem bucuroși că am început cu dreptul în noua fază a campionatului. Ne gândim deja la următorul joc și îi invităm pe toți fanii noștri să umple Sala Polivalentă în meciul de sâmbătă, cu Steaua, va fi un meci foarte greu și avem nevoie de sprijinul lor!”, a declarat Marcel Ţenter, antrenorul echipei U BT Cluj-Napoca, conform portalului oficial al clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *