Sport

Victoria experienţei. „U” Cluj a câştigat greu cu Ardealul, Giurgiu şi Goga rezolvând meciul pentru „şepcile roşii”

Universitatea Cluj a câştigat al şaptelea meci din acest sezon, 2-0 cu Ardealul Cluj, dar s-a întrebuinţat serios în faţa unei echipe căreia i-a lipsit doar experienţa în meciul de pe Cluj Arena. A fost nevoie de golurile veteranilor Giurgiu şi Goga pentru ca „U” să obţină victoria, una care o păstrează pe locul 1 în clasament şi după etapa a noua, intermediară.

Împotriva unei formaţii muncitoare, care nu degeaba ajunge în fiecare an în fazele superioare ale competiţiilor de juniori, „U” a avut probleme serioase în prima repriză. Elevii lui Călin Moldovan s-au ţinut mereu aproape de adversari şi a rezultat un meci care s-a jucat mai mult la centrul terenului, fără ca Universitatea să reuşească să-şi domine adversarul, aşa cum a făcut cu celelalte echipe de până acum.

Când jocul se îndrepta spre pauză, doi dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul „studenţilor”, Goga şi Giurgiu, au lucrat o fază împreună, ex-gălăţeanul reuşind să marcheze primul gol din acest sezon după ce călcăiul lui Goga l-a lăsat singur cu portarul advers.

Repriza a doua a debutat aşa cum s-a încheiat prima, cu un gol în poarta lui Chindriş, Dorin Goga trecându-şi numele pe lista marcatorilor după o deviere cu exteriorul la colţul lung al porţii Ardealului, anunţă CJSport.ro, acolo unde puteţi urmări şi o galerie foto de la acest joc. Până la final s-a jucat aproximativ ca în primele 40 de minute, oaspeţii având şi câteva acţiuni prin care au creat pericol la poarta lui Rareş Pop, în timp ce „U” s-a mulţumit, odată cu trecerea timpului, să conserve avansul de pe tabelă.

S-a terminat 2-0 pentru “U”, un succes care o păstrează pe locul 1 în clasament, Ardealul rămânând cu şapte puncte, pe poziţia a zecea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *