In vizor

Valer Gavrilă, al doilea polițist de la DEJ, cercetat disciplinar. Colecție de ”amintiri” cu șmecheri GALERIE FOTO

Scris de 5,967

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a confirmat pentru Ziar de Cluj existența unei anchete la Control Intern și pentru Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică DEJ, care a participat în perioada pandemiei la un chef cu interlopi cunoscuți din municipiul respectiv. IPJ Cluj a pornit trei anchete disciplinare în mai puțin de o săptămâna. 

„Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a dispus efectuarea unei anchete pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unor articole referitoare la prezența șefului Poliției municipiului Dej (Alin Câmpean) și a unui agent de poliție (Valer Gavrilă) din cadrul aceleiași subunități la evenimente distincte, la care ar fi participat mai multe persoane, urmând a fi dispuse, în funcţie de rezultate, măsurile ce se impun”, arată cei de la IPJ Cluj. 

În intervențiile unor șefi de sindicate s-a vorbit pe rând de vechimea fotografiilor, trucarea lor și scuze cum că Valer Gavrilă a mers la o zi de naștere a unui verișor, fără să știe că acolo se vor afla persoane care au fost cercetate pentru proxenetism, condus sub influența băuturilor alcoolice sau substanțe interzise, interlopi cu notorietate. 

Ziar de Cluj vă prezintă o colecție de fotografii care arată relațiile de prietenie vechi dintre șmecherii din Dej și polițiștii cercetați acum de Controlul Intern al IPJ Cluj. 

Citește și: Cercetaţi pentru trafic de persoane via DIGI 24 (sec 30 – Călin Man)

Cu un trecut infracțional impresionat, Călin Man apare pe lista cu laude a IPJ Cluj pentru donații în perioada stării de urgență, prin firma C & F Călin Construct SRL (deținută de Călin și Florin Man).

Buși Alin Bogdan apare în poza de cheful la care a participat Alin Câmpean (ultimul din dreapta, trening negru): 

Călin Man îmbrăcat casual, alături de Alin Câmpean (dreapta), Dacian Târnovan (polițist criminalist) și Valer Gavril (rândul de jos):

”Famiglia”. Valer Gavrilă, sărutat pe obraz de interlopul Coco, alături de Șarpele și Călin Man. 

 

Ziar de Cluj a formulat trei solicitări, adresate celor de la Control Intern, prin care am cerut să ni se comunice măsurile luate împotriva a trei polițiști: agentul de la Florești care a refuzat să înregistreze un denunț penal, Alin Câmpean și Valer Gavrilă. 

Parola: #caidee

Vezi și: 

Libertatea extinde ancheta Ziar de Cluj: Imagini din pandemie, cu șefi ai Poliției din Dej, la petrecere cu un interlop care etalează o colecție de mașini de două milioane de euro. Inspectoratul Cluj a început ancheta internă. Apare şi “Piticul Porno”

În atenţia conducerii IPJ Cluj: Ce naiba se întâmplă la Dej, de ce apare şi interlopul „Sharpele Nebunu” în poză cu poliţişti?ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Eveniment
  Un cutremur de magnitudine 5,3 a avut loc în județul Arad, la adâncimea de 6,4 km. S-a resimțit în România, Croația, Ungaria și Serbia
 • Acum 9 hours In vizor
  Cum se subminează Educația? Prin prostia disperată a slugoilor puși miniștri. Mediile vor putea fi încheiate cu doar două note pe disciplină – proiect
 • Acum 13 hours General
  SE MIȘCĂ ȘI SĂNĂTATEA: Grevă japoneză și miting de protest în Piața Victoriei
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Szakats Istvan: ”Dragi bieți useriști. Îmi pare rău că mă repet, dar mă doare. Vă bateți joc de Cluj și de clujeni”
 • Acum 14 hours Politica
  GUVERNUL E DISPUS SĂ FACĂ ORICE, NUMAI SĂ NU DEA SALARII DECENTE PROFESORILOR: Probele de competență de la BAC ar putea fi echivalate cu notele din timpul liceului, dacă orele nu încep până la finalul săptămânii – a anunțat ministrul Educației
 • Acum 14 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Purtătorul de cuvânt al BOR: ”O țară în care profesorii sunt timp de decenii subsalarizați, ignorați și chiar batjocoriți este una care se autosabotează”
 • Acum 16 hours Eveniment
  POATE, DE DATA ACEASTA, VEȚI FI INTERESAȚI: Municipalitatea lansează în consultare publică stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024
 • Acum 16 hours General
  Se fac înscrieri pentru Evaluarea Națională deși calendarul exemenelor ar putea fi afectat de greva din școli
 • Acum 17 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: ”Un plan de guvernare care a întârziat 10 ani. Să fie primit!”
 • Acum 17 hours Vocea ta
  MUNICIPIUL CARE NU E ÎN CENTRU, NU EXISTĂ! Hai, Măiestrică, într-un exercițiu de PR, de data aceasta util comunității, pune mâna pe coasă (sau pe par) și rezolvă situația
 • Acum 18 hours Politica
  Gabriela Firea anunţă o HG pentru combaterea hărțuirii la locul de muncă: Se întâmplă cazuri revoltătoare
 • Acum 18 hours In vizor
  Banii pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice în Regiunea Nord-Vest s-au terminat în 3 minute
 • Acum 18 hours General
  O maşină hibrid a luat foc în Leghia, judeţul Cluj. În interior a fost găsit un corp carbonizat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE