In vizor

Valer Gavrilă, al doilea polițist de la DEJ, cercetat disciplinar. Colecție de ”amintiri” cu șmecheri GALERIE FOTO

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a confirmat pentru Ziar de Cluj existența unei anchete la Control Intern și pentru Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică DEJ, care a participat în perioada pandemiei la un chef cu interlopi cunoscuți din municipiul respectiv. IPJ Cluj a pornit trei anchete disciplinare în mai puțin de o săptămâna. 

„Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a dispus efectuarea unei anchete pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unor articole referitoare la prezența șefului Poliției municipiului Dej (Alin Câmpean) și a unui agent de poliție (Valer Gavrilă) din cadrul aceleiași subunități la evenimente distincte, la care ar fi participat mai multe persoane, urmând a fi dispuse, în funcţie de rezultate, măsurile ce se impun”, arată cei de la IPJ Cluj. 

În intervențiile unor șefi de sindicate s-a vorbit pe rând de vechimea fotografiilor, trucarea lor și scuze cum că Valer Gavrilă a mers la o zi de naștere a unui verișor, fără să știe că acolo se vor afla persoane care au fost cercetate pentru proxenetism, condus sub influența băuturilor alcoolice sau substanțe interzise, interlopi cu notorietate. 

Ziar de Cluj vă prezintă o colecție de fotografii care arată relațiile de prietenie vechi dintre șmecherii din Dej și polițiștii cercetați acum de Controlul Intern al IPJ Cluj. 

Citește și: Cercetaţi pentru trafic de persoane via DIGI 24 (sec 30 – Călin Man)

Cu un trecut infracțional impresionat, Călin Man apare pe lista cu laude a IPJ Cluj pentru donații în perioada stării de urgență, prin firma C & F Călin Construct SRL (deținută de Călin și Florin Man).

Buși Alin Bogdan apare în poza de cheful la care a participat Alin Câmpean (ultimul din dreapta, trening negru): 

Călin Man îmbrăcat casual, alături de Alin Câmpean (dreapta), Dacian Târnovan (polițist criminalist) și Valer Gavril (rândul de jos):

”Famiglia”. Valer Gavrilă, sărutat pe obraz de interlopul Coco, alături de Șarpele și Călin Man. 

 

Ziar de Cluj a formulat trei solicitări, adresate celor de la Control Intern, prin care am cerut să ni se comunice măsurile luate împotriva a trei polițiști: agentul de la Florești care a refuzat să înregistreze un denunț penal, Alin Câmpean și Valer Gavrilă. 

Parola: #caidee

Vezi și: 

Libertatea extinde ancheta Ziar de Cluj: Imagini din pandemie, cu șefi ai Poliției din Dej, la petrecere cu un interlop care etalează o colecție de mașini de două milioane de euro. Inspectoratul Cluj a început ancheta internă. Apare şi „Piticul Porno”

În atenţia conducerii IPJ Cluj: Ce naiba se întâmplă la Dej, de ce apare şi interlopul „Sharpele Nebunu” în poză cu poliţişti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *