Vocea ta

Valentin Jucan, membru CNA, mesaj pentru oamenii de afaceri clujeni: "Susţineţi presa locală"

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, salută venirea lui Răzvan Dumitrescu la Cluj printr-un mesaj postat pe pagina sa.

„O mișcare extrem de interesantă în presa clujeană. Sper ca prezența domnului Dumitrescu la Cluj să impună resetarea calității jurnalismului în media locală; să provoace și alți radiodifuzori la astfel de proiecte majore.
*Este nevoie de revigorarea presei locale, de echilibrarea acesteia, de susținerea ei. Acestea sunt niște principii esențiale pentru un jurnalism independent, în niciun caz idei politice. Este inadmisibil modul în care presa clujeană, în general, a fost și este ținută din scurt, oprită din a se manifesta liber. Can-can-ul, servilismul politic, abonarea la banii publici, hărțuirea interesată a mediului privat nu sunt concepte de presă. Este de neadmis așa ceva într-un oraș cu pretenții de capitală regională, așezat – pe bună dreptate – pe harta europeană a culturii-artei, medicinei, învățământului, industriilor, e.t.c.
Aceste rânduri se adresează mai ales celor care pot susține presa la capitolul financiar, în mod transparent. Faceți-o! CLUJUL, CLUJENII MERITĂ O PRESĂ ECHILIBRATĂ ȘI INDEPENDENTĂ!”

Răzvan Dumitrescu se va alătura echipei NCN, unde va face o emisiune de două ore zilnic, de luni până vineri, iar în weekend va continua proiectul său de la Antena 3, Subiectiv. Răzvan Dumitrescu are o experienţă de 26 de ani în presă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *