In vizor

Valentin Cuibus pleacă din fruntea Inspectoratului Școlar. Pe surse, Ziar de Cluj dezvăluie cine va prelua funcția de inspector general

Valentin Cuibus și-a anunțat în această seară plecarea din funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj după aproape opt ani. 

Potrivit surselor Ziar de Cluj, Valentin Cuibus, consilieri județean PSD, va fi înlocuit de un consilier județean PNL, Marinela Marc. Valentin Cuibus a purtat tratative cu Alin Tișe pentru a-și păstra funcția de inspector șef, însă a fost refuzat. În ciuda rezultatelor foarte bune pe care Cuibus le-a avut în fruntea Inspectoratului, Tișe îl va schimba politic cu un membru PNL.

Dragi prieteni,
dați-mi voie ca acum, la încheierea contractului meu managerial, să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am reușit să facem împreună timp de aproape opt ani.
Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți -, să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai… tare sediu și multe altele; dar, mai ales, a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit si am construit.
Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale.
Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri!
Cu drag și prețuire,
 Valentin Cuibus

Marinela Marc este în acest moment director al Colegiului Tehnic Napoca. Marinela Marc a mai ocupat funcția de inspector general înaintea lui Cuibus. Practic cei doi și-au tot luat locul unul altuia în funcție de partidul care a obținut majoritate în Consiliul Județean. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *