Editorial

Vai, săracul alcoolic și drogat, cum nu-i plânge nimeni de milă! Deși ar trebui să stea în arest, poate învăța respectul față de viața altora, manelistul Culiță Sterp se plânge că este nevoit să-și anuleze concertele din străinătate din cauza controlului judiciar. Auzi, NEVOIT!

Scris de 1045

Culiță Sterp este, deocamdată, un nenorocit care și-a permis să se șteargă cu legea la fund: s-a urcat beat și drogat la volan, fără să își pună problema că ar putea omorî pe cineva; a condus ca un bezmetic, cu viteză mare prin oraș, fără să se obosească să oprească la somația agenților de circulație; din contră, a băgat ”blană”, că ”cine mi-s eu”, a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a luat în plin un participant la trafic care circula regulamentar, care a avut noroc să scape cu zile.

Culițp Sterp este un deșeu cu față umană, un cocalar laș care nu și-a acceptat de la început faptele comise: am numărat până acum 5 încălcări ale legii (beat, drogat, nu s-a oprit la somația agenților, intrat pe roșu la semafor, accident grav de mașină). La care se adaugă fuga de la locul faptei și ascunderea într-o budă ca ultimul rahat cu ochi, printre rahații autentici.

Șase încălcări grave ale legii au fost considerate ”nesemnificative” pentru ministrul de Interne ”dottore” Lucian Bode. Atât de ”nesemnificativ” e cazul cocalarului Sterp de educație și bun simț, că ditamai ministrul de Interne a trebuit să se trezească de pe bancheta din spate a ministerului pe care-l conduce și să dea explicația aceasta de toată jena numai pentru că subordonații de la IPJ Cluj au încercat să facă o milițienească de comunicare și nu au comunicat accidentul manelistului și nici detaliile acestuia decât foarte târziu și numai la insistențele presei.

Săltat pentru 24 de ore, în urma declarației inconștiente a ministrului de Interne, judecătorii clujeni dau dovadă de o sfioșenie și o clemență dubioasă și pentru șase căcări pe lege dau control judiciar de 60 de zile, până la finalizarea anchetei. ”Căcare” finalizare a anchetei are nevoie de 60 de zile, când lucrurile sunt clare, sau se așteaptă ”împăcarea” cocalarului cu victima și, apoi, din condei, dispariția consumului de drog, așa cum am mai văzut și în alte cazuri cu cocalari-interlopi suspect de ținuți în brațe de polițiști?. Păi, numai consumul de droguri e suficient pentru măcar 30 de zile de ”beci domnesc”. Până iese individul din sevraj.

Ce face cocalarul când vede că e groasă și că s-ar putea să piardă bani grei – că, în capul individului, totul se reduce la bani? Face o miorlăială pe Tok-Tok în care chipurile regretă ce a făcut și-și cere scuze tuturor, de la victimă, la Bunul Dumnezoo (care i-o dat o viață mișto).

Miorlăiala îl ține nici 24 de ore. Prezent la ”cremenal” să ceară anularea controlului judiciar, că el are concerte și trebuie să plece în străinătate (realizați ce rahat e în capul individului și cam ce a înțeles el din ce a făcut – adică nimic), arogant, se leagă de jurnaliștii prezenți. Și cum o face? Cum prestează el mai bine: sexual. Cică ”Maică-ta mai întreabă de mine?” – i-a zis unui jurnalist. Nu am fost eu pe acolo, că-l întrebam de când n-a mai fost vizitată măică-sa de tații lui de la poștă.

Judecătorii nu i-au luat în seamă doleanțele, așa că lumpenul muzical rămâne cu controlul judiciar de 60 de zile. Deși, repet, între timp apărând și faza că era drogat la volan, se putea lua în discuție punerea pentru măcar 30 de zile la ”beciul domnesc” a neterminatului.

N-a fost să fie. Nu sunt judecător, doar opinez.

Și nici n-aș fi ajuns să mă mai pronunț pe cazul unui nimeni în drum, dacă acesta n-ar fi ales să pută, în loc să tacă.

A revenit cu un nou Tik-Tok în care anunță, cu rânjetul pe buze și jalea în suflet, nu că (Doamne, ferește!) îi pare rău de ce anume a făcut, ci că ”a primit cea mai mare pedeapsă” că nu se va mai putea deplasa ”să fie alături de oameni” la concertele din străinătate, pe care ”e nevoit” să le anuleze. Cu rânjetul ”șăgalnic” pe buze, ”pentru cei care-l înțeleg”, mai zice neisprăvitul: ”promit, că după ce se termină cu problemele, ne vedem”. De parcă ”problemele” s-au prăvălit singure peste el, nu și le-a premeditat începând de la urcatul băut și drogat la volan!

Prin cele 60 de zile de control judiciar, individul se consideră ”pedepsit”. Cum s-ar zice: hai să trecem mai departe. Insul e pe altă planetă, sau i s-a promis că scapă ieftin, în fond faptele sale sunt ”nesemnificative”.

Așa că nu are nici o urmă de regret pentru omul pe care era să-l omoare nevinovat. Regretul e doar pentru banii și idolatria ”fanilor” din străinătate.

VEDEȚI MESAJUL TIK-TOK AICIULTIMA ORĂ

 • Acum 7 mins Din oras
  Colegiul Tehnic Anghel Saligny va fi mutat nu neaparat din răutatea ISJ Cluj, ci din nesimțirea celor care știau, încă din 2013, despre faptul că a fost retrocedat terenul, dar au ales să tacă și să pută ca în iarbă!
 • Acum 53 mins Politica
  Tanczos Barna: Nu vor mai avea voie să se înscrie la ”Rabla pentru electrocasnice” cei care au blocat programul şi şi-au bătut joc de sprijinul financiar din partea statului
 • Acum 3 hours Politica
  Csoma Botond, după ce un lider PNL a cerut ca UDMR să iasă de la guvernare: Are o atitudine antimaghiară consecventă. Nu sunt motive de rupere a coaliției
 • Acum 6 hours Editorial
  Emil Ceausescu. Preamultul
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Minciuna, Tupeul și Primarul
 • Acum 8 hours In vizor
  Boc ne anunță că legea îi zice că are 60 de zile la dispoziție să analizeze, cu atenție și îngrijorare, ofertele pentru metrou. OSĂ le analizeze până la sfârșitul lunii ianuarie, la anul. Deci, OSĂ se încadreze în toate termenele PNRR
 • Acum 9 hours In vizor
  Lui Boc ”îi fată nervii” când e criticat. Ionel Lespuc, de la site-ul media9.ro, a fost blocat pe pagina oficială ”Întotdeauna pentru clujeni”. Ce nu se înțelege din faptul că e ”întotdeauna” doar pentru cei care-l (pardon) nu-l critică
 • Acum 9 hours Politica
  Unde ești Dăncilă, doamnă? Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Imhotep se strică de râs
 • Acum 9 hours FOTOGRAFILA
  Ego, Boculus imperator, ad Urbe Conditia.
 • Acum 10 hours Eveniment
  Profesori clujeni, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională
 • Acum 12 hours Politica
  Marcel Ciolacu, despre arestarea lui Bădălău: ”Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit”
 • Acum 22 hours Politica
  Ciolacu și-aş dori ca România să se unească cu R. Moldova: Nu poţi lăsa o ţară pradă iar Rusiei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  MÂNDRU CĂ SUNT PROSTOI și-mi plac lucrările de mântuială girate de Emil Boc
Citește și...
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Recomandările redacției
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Vocea ta

Minciuna, Tupeul și Primarul

de Szakats Istvan “Într-o lume în care e atât de multă dezinformare”… “nu trebuie să […]

TOP CITITE