In vizor

Urmează șmecheria recuperării banilor de pe brățările UNTOLD. Suma rămasă se poate dona pentru spitale – să aibă cu ce se lăuda organizatorii ce și cât de generoși sunt ei

Termenele anunțate pentru recuperarea banilor rămași pe brățările Untold sunt extrem de scurte pentru numărul mare de participanți care susțin organizatorii că ar fi participat la cele patru zile și patru nopți de festival.

Opțiunea cu recuperatul banilor din interiorul festivalului până azi dimineață la ora 8.00 și cea de la credit point între orele 8.00 și 14.00 (zău, bă?) a căzut deja.

În rest, festivalierii își vor putea recupera fondurile de pe brățară pe platforma festivalului prin intermediul unui formular de restituire a banilor, între 8-12 august, până la ora 23.59.

Dacă.

Că nu a existat ediție a acestei sulfuroase afaceri să nu fi existat scandal cu recuperarea banilor și să nu fi rămas Buta cu sume impresionante din pic cu pic și strop cu strop de pe-al brățărilor potop (puțin de la mulți, să rîmână mult la puțini).

CITEȘTE: Cu ce AVERE INCREDIBILA si NEMUNCITA a ramas Bogdan Buta din banii ramasi „in aer” pe bratarile UNTOLD? Doar din banii astia nemunciti, are un venit mediu lunar de 15 000 de euro pe luna!

CITEȘTE: Clujenii se plâng de experiența Untold. Recuperatul banilor de pe brățări, misiune imposibilă? „Am rămas cu 150 de LEI pe brățară și nu îi pot recupera!”

Așa că au venit cu șmecheria donării banilor nerecuperați pentru proiectul ”Spitale publice din bani privați!” Să vină cu tupeul cu care ne-au obișnuit să ne spună peste o vreme cât au făcut ei pentru comunitate din banii altora, cum ”au donat” ei suma de… pentru proiectul ”Spitale publice din bani privați!”

Nu ar fi la prima măgărie de genul acesta: să ”se alăture” unor proiecte caritabile din banii altora. Nu avem nici o informație câți bani au donat cei de la Untold, din banii lor, câștigurile reale ale festivalului, la proiectul lui Codin Maticiuc ”Spitale publice din bani privați”. E simplu să fii generos pe ce nu pot recupera alții de la tine.