FOTOGRAFILA

În loc să ne facă bilanțul mitocăniilor tolerate la Untold, Boc ne face bilanțul garajelor demolate. Pe cele din curtea blocului său când le demolează?

Emil Boc cu festivalul pe care-l păstorește, a demolat timp de patru zile și de patru nopți liniștea și somnul clujenilor. Acum, că au apărut cifrele cu doar o parte dintre cei care s-au drogat la festivalul în care s-a dus el îmbrăcat ca Zelenschi, să țopăie cu Bod: anul trecu erau 22 de drogați, anul acesta sunt 140 numai la festival, fără să-i socotim pe cei 40 surprinși la volan în trafic la plecare, vrea să ne arate cât de mult a gospodărit el pentru oraș de la începutul anului. După o vizită de lucru pe unul dintre șantierele mult iubitului nostru municipiu, stimatul Conducător a raportat: 1533 de garaje demolate până acum în 2022 și alte 617 garaje care ”OSĂ” fie desființate până la sfârșitul anului pentru a da parcări la toate cartierele orașului.

Lăsând la o parte că până și această acțiune de demolare nu i-a reușit în timpul în care s-a lăudat că ”OSĂ” îi reușească, bunul și mărețul Gospodar, omite să ne anunțe când are de gând să demoleze garajele din curtea interioară a blocului în care își are apartamentele.

Să aibă și Zorilor parcările cartierului care este.