Rautacisme

Urmatoarele doua planuri ale Statului paralel: demonizarea fiului lui Dragnea si o super miscare de strada cu violente la mijlocul lui octombrie

Discutia initiata de Dan Voiculescu vizavi de atacurile concertate la adresa guvernului si PSD a unui grup de siteuri (G4Media, NewsWeek, PressOne, DacNews, Comisarul și EpochTimes) e putin mai ampla. In ultimele doua saptamani, mai multe personalitati din online (bloggeri, influenceri, vedete TV, consultanti care apar la TV) au fost contactati si ofertati cu sume serioase ca sa se implice in distrugerea PSD si eliminarea politica a lui Dragnea.

Surprinzator e ca in aceste discutii a fost mult pomenit numele lui Adrian Nastase.

Emisarii care au facut ofertele au fost foarte transparenti la intalniri: au vorbit despre un plan care vizeaza demonizarea lui Valentin Dragnea (ceea ce deja se intampla), cu argumentul ca Liviu Dragnea a devenit imun la atacuri, insa are o sensibilitate la copil, si o ampla manifestatie de protest, mult mai bine pregatita si mai setata pe violente, care sa aiba loc la mijlocul lui octombrie.

Intrebarea cea mai cea este cine da banii pentru ca bloggeri, influenceri, vedete TV sa se implice si cine finanteaza protestele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *