FOTOGRAFILA

Urbanismul de cumetrie din "funăria" lui Emil Boc

Lipsa de bun simţ urbanistic din „funăria” lui Emil Boc este deja literă de lege. De aceea vorbim despre „funăria” Cluj-Napoca, nu despre Primăria Cluj-Napoca. Asta nu mai există de când bunul plac şi umorile lui Boc fac legea adiministraţiei publice locale. Cea în care cumetriile urbanistice din „funărie” au vândut calitatea vieţii şi locuirii clujenilor unei haite de aşa-zişi imobiliari. Imobiliarii de cumetrie cu privilegiul de a construi unde vor muşchiul lor, ceilalţi, clujenii de duzină, de a ceda şantajelor impuse de Boc în Comisia de Urbanism.

Ce vedeţi în fotografii se face în spatele Poştei mici de pe strada Moţilor, colţ cu strada Moldovei, în zonă de case. Unde cu ajutorul şnapanilor din „funăria” lui Boc deja au răsărit nişte blocuri între case – numai şnapanii ştiind cum au dat avizare pe grad de ocupare, regim de înălţime şamd, corelând un bloc existent undeva prin zonă şi translatându-l în zonă ca „punct de reper”. Şmecherii urbanistice care distrug viaţa unora, dar ce ştiţi voi, prostoii care daţi banii şi-l votaţi pe Boc de parcă ar fi „sfintele moaşte ale Urbanismului de Cumetrie”.

Numai fiţi atenţi până unde s-au dus cu fundaţia. Au dezgolit şi casa.

(daţi click pe poze, să le vedeţi în toată splendoarea mârlăniei urbanistice care se execută în funăria lui Boc. Nu în interesul clujenilor, al calităţii vieţii şi locuirii, ci al unui grup de interese)

Iar blocurile din spate, răsărite între case, sunt proaspete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *