Rautacisme

URBANISM DE CUMETRIE A LA BOC: Plouă, se inundă străzile. De ce? Că în URBANISMUL DE CUMETRIE A LA BOC, nu se fac și canalizări, numai se betonează blocuri peste case

Scris de 3581

A plouat și, în mod previzibil, Cluj-Napoca, Orașul de 5 canalizări lipsă, s-au inundat străzile.

Nu, Boc nu e vinovat în viziunea lingăilor din propriul partid, vinovat e Bunul Dumnezeu că dă ploaie.

Dar dacă ar exista bun simț prin partidul acesta de cumetrie, fost PDL, actualmente PNL, s-ar realiza că numai betonând, numai lipind blocuri lângă case, fără să se mai dimensioneze și canalizarea, rezultatul inevitabil este același, la cea mai măruntă ploaie: inundație.

Să ne aducem aminte cum Emil Boc trăncănea, pe banii noștri, din fața unor microfoane prietenoase unde își face propagandă, că ”nu suportă ca după ploaie apa să băltească pe străzile Clujului”.

”Mă enervează! Au fost câteva zile de ploaie. Mergi și stai acolo, mă fratele meu, și vine câte o mașină care vrea să prindă semaforul și ia o baltă și te stropește din cap până în picioare. Din ce cauză? Nu poți să îl acuzi pe ăla că a mers puțin mai tare, poate că a avut 50 de km/h. Și dacă mergea cu mai puțin, tot te stropea. De ce? Pentru că unele lucrări sunt de proastă calitate. Înseamnă că acolo ori proiectantul, ori executantul sunt de vină, ori amândoi. Nu au făcut înclinația suficientă a străzii ca să se ducă apa în gura de canalizare.  Eu nu recepționez nimic până nu mergem cu cisterna cu apă și punem să vedem unde se duce apa. Dacă gurile de canal sunt puse mai sus și apa stă la trecerea de pietoni, acest lucru nu mai merge. Le-am spus: ”Măi băieți, acest lucru nu mai merge!”. Mă uit la fiecare recepție. Asta înseamnă calitate, până a ultimul detaliu”, a dat pe gură Emil Boc, pentru cei care i se mai uită în gură, fără să vadă minciuni.

Zău? Ce-am mai râs!

Te duci pe praospăt ”renovatul” Bulevard 1 Decembrie 1918 și apa băltește la fiecare ploaie.

Și așa este în fiecare an, pe orice stradă ”renovată” a Clujului.

2016:

2018:

2019:

2021:

Poate se uită Boc în oglindă și zice: ”Măi băiete, atâția ani de minciuni ordinare nu mai merge!”

Și-și dă demisia.

 

FOTOCREDIT: Ziar de Cluj (arhivă), Clujul Civic, Info Trafic ClujULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 8 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE