Din oras

UPDATE – Accident mortal pe drumul Sf. Ioan, după ce un autoturism s-a răsturnat. Șoferul decedat fusese reținut de Poliție, în iarnă – FOTO și VIDEO

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 20.00 pe drumul Sf. Ioan. Un autoturism marca Ford a ieșit de pe carosabil într-o curbă periculoasă. Potrivit informațiilor martorilor, în mașină se afla doar șoferul care a decedat. 

Autoturismul s-a dat peste cap. La fața locului sunt echipaje de descarcerare, Poliție și SMURD.

UPDATE ORA 20.35

Conform polițiștilor, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

„La data de 18.10.2018 ora 19.45, un barbat a condus un autoturism pe str. Sf. Ion, iar intr-o curbă la stanga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrand în șanțul din partea dreapta. A rezultat decesul conducătorului auto”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Bărbatul avea 41 de ani și era din Cluj-Napoca.

Foto și video: Filip Stamatin/NCN

UPDATE ORA 22.15

Bărbatul în vârstă de 41 de ani din Cluj-Napoca, decedat în urma accidentului rutier din această seară a avut abateri rutiere serioase în ultimele luni. Acum avea dreptul de conducere suspendat, după ce în urmă cu câteva luni fusese reținut pentru același lucru. În 7 februarie 2018, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Rutier, pentru infracțiuni la regimul rutier, mai exact conducere sub influența alcoolului și cu dreptul de a conduce suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *