Din oras

UNTOLD se pregătește încet încet să dea țeapă anului. Recunosc indirect că nu mai pot face evenimentul, așa că au inventat “anytime pass”. Cereți-vă banii!

Organizatorii UNTOLD și Neversea au venit cu o variantă ”minune” prin care să nu înapoieze banii celor ce au achiziționat bilete: extind valabilitatea biletelor pentru următorii trei ani. Echipa de PR a celor două festivaluri a anunțat că biletele și abonamentele pot dobândi eticheta de ”anytime” și pot fi utilizate în următoarii doi ani, mai ales dacă anul acesta cele două evenimente se vor anula. 

„Ca organizatori ai celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD si NEVERSEA, ne dorim mai mult ca oricine să avem șansa să aducem bucuria festivalurilor și în acest an, în cele mai sigure conditii. Avem o responsabilitate față de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi și în acest an și au achiziționat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atâta timp cât va exista cea mai mică speranță de a ne întâlni în condiții sigure și în acest an. Dar tot față de acești oameni frumoși, care cred în noi și care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că indiferent de ce se va întâmpla cu edițiile UNTOLD și NEVERSEA în 2020, investiția pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenți la cele două festivaluri nu se pierde!
Am încercat să înțelegem cât mai bine evoluția lucrurilor din perioada următoare, am ascultat întrebările și îngrijorările fanilor noștri și am încercat să venim cu cele mai bune soluții pentru ei. Trăim vremuri dificile, indiferent de care parte suntem, însă, pentru organizația noastră, cea mai valoroasă parte din magia UNTOLD sunt fanii. Așa că, pentru ei și pentru toți cei care cred în noi, am căutat să aducem claritate și siguranță cu privire la abonamentele și biletele achiziționate pentru edițiile din acest an.
Astfel, anunțăm că toți fanii UNTOLD și NEVERSEA, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 ediții.
Toți cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în ANYTIME, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile, începând de astăzi, 27 aprilie 2020”, arată cei de la UNTOLD. 

Contactată telefonic pentru precizări cu privire la asigurările pe care organizatorii le dau celor care NU transforma biletele și abonamentele în opțiunea ANYTIME, Ioana Chereji, PR managerul celor două evenimente, a făcut următoarele precizări: 

„În acest moment festivalurile UNTOLD si NEVERSEA nu sunt anulate. Cei care nu doresc să transforme biletele și abonamentele în varianta Anytime vor avea în continuare accesul asigurat pentru edițiile din acest an, care cum spuneam si in comunicat, în acest moment nu sunt anulate. Dacă vor apărea orice modificări pentru edițiile din acest an, vom veni cu completările necesare și pentru cei care n-au utilizat opțiunea Anytime. Prin opțiunea Anytime ne-am dorit să oferim claritate majorității fanilor, care știm că se vor bucura la fel de mult de posibilitatea de a fi prezenți la oricare din următoarele trei ediții ale festivalurilor”, explică Ioana Chifor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *