FOTOGRAFILA

Unde nu vrem noroi, acolo ne dă Boc. Iar unde am vrea să nu vedem betoane, pune Boc, pune. E un om aplecat la dorințele comunității!

O imagine surprinsă luni dimineața, în centrul Orașului de 5 dureri administrative în cot, pe șantierul de pe strada Iuliu Maniu, a fost prilej de glume în mediul online privind felului în care Primăria gestionează șantierele de modernizare. Ce să facă clujeanul? Râde în loc să plângă după cei alți 20 de ani irosiți cu același individ. 12 ani i-a irosit cu un alt nevolnic administrativ: Gheorghe Funar.

”Vand apartament, Ultracentral, cu ieșire la lac.”

”Haideți mutați bărcile de pe Tarnița, că e sezon bun la Cluj!”

”Veneția. Vrem gondole nu metrou!”

”Metrul pătrat e neprețuit.”

”Cine vrea noroi să se ducă în altă parte.”

”Canal Grande?”

”Piscină inclusă…”

E bună zicerea lui Emil Boc după ce  afost criticat că nu respectă planul de reamenajare al malurilor Someșului și că toarnă beton: ”Dacă unii vor să stea în noroi, pot să meargă în altă parte, la munte, dar, totuși, în oraș nu poți să stai în noroi”.

Dacă punea niște iarbă pe margine pe Iuliu Maniu puteam ieși și noi să paștem gâște ca la Răchițele.

Și-l puteam admira pe inutilul Șurubaru culegând algele din baltă, călare pe una din lebedele de la Chios. Sau punând o barieră de 50.000 de euro, să oprească poluarea.

Veste bună este, că dacă îngheață balta, OSĂ aveți și patinoar în centru de Crăciun. Maestre, ieși și tu cu niște povești pe marginea bălții, să grăbim procesul!