Sport

Unde nu-i play-off, nici avion nu e. Jucătorii CFR-ului au parcurs sute de kilometri cu autocarul într-o săptămână dificilă

CFR Cluj avea programate, în doar patru zile, două meciuri extrem de importante în vederea obţinerii unei poziţii cât mai confortabile în play-out, departe de zona periculoasă.

Primul dintre ele a fost la Bucureşti, cu FC Voluntari, însă eşecul şi, mai ales, jocul prestat de către feroviari pare că a fost prevestit încă de la Cluj. Oficialii ardelenilor s-au gândit, în primul rând, la o economie cât mai mare la buget, astfel că elevii lui Toni Conceicao au parcurs cei aproape 500 de kilometri care desparte Clujul de Bucureşti cu autocarul scrie CJSport.ro. Oboseala de pe drum a fost amintită de către jucătorii CFR-ului după eşecul de miercuri, feroviarii ajungând înapoi la Cluj miercuri noaptea, după meci.

“Am avut un drum destul de greu cu autocarul, dar nu ştiu dacă e momentul să căutăm alibiuri pentru acest eşec. Probabil s-a simţit şi diferenţa de temperatură, la Cluj a fost destul de frig în ultimele zile, nici ora la care s-a jucat nu a fost cea cu care eram noi obişnuiţi. Acum trebuie să strângem rândurile, să uităm cât mai repede acest meci şi sâmbătă sunt sigur că vom fi montaţi şi vom reuşi să învingem. Sunt foarte optimist că nu vom retrograda”, a spus, la Look TV, portarul CFR-ului, Traian Marc.

Clujenii vor juca următorul meci sâmbătă, de la ora 19:00, cu Concordia Chiajna, în Gruia urmând să vină singura echipă care nu a pierdut niciun meci în play-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *