Din oras

Terorizati de traficul zilnic dintre Floresti si Cluj, cetatenii cer punerea in functiune a sistemului de bike sharing

Sistemul de bike sharing este unul nefunctional la nivelul comunei Floresti desi trebuia sa fie operational inca de anul trecut. Satui sa isi petreaca ore intregi in trafic pentru a ajunge la locul de munca, cativa cetateni ai comunei cer urgentarea punerii in functiune a sistemului de bike sharing pentru ca, in opinia acestora, la ora actuala, bicicleta este cel mai rapid mijloc de deplasare pana in Cluj-Napoca. 

Traficul infernal din ultimele zile si orele petrecute pe drum spre si dinspre locul de munca a determinat cativa floresteni sa ceara reprezentantilor responsabili cu implementarea sistemului de bike sharing urgentrea punerii in functiune a acestuia, astfel incat, timpul petrecut in trafic sa fie cat mai scurt.

“Nu inteleg de ce, daca tot e atat de aglomerat drumul european, de ce nu au pornit sistemul de inchiriere al bicicletelor. Multi ar putea opta pentru aceasta varianta de deplasare. Decat sa stai o ora in trafic, mai bine mergi cu bicicleta 15 minute pana in Manastur, de unde iei autobusul. Ar trebui sa le fie rusine ca de doi ani tot amana punerea in functiune. Tot spun ca nu sunt piste, ca nu au biciclete, dar, de fapt, le place sa ne vada cum stam ore intregi pe drum”, a spus Cristian B.

Nici locuitorii din Cluj-Napoca nu sunt multimiti de faptul ca unele statii de inchiriere a bicicletelor nu sunt functionale la nivelul municipiului. Acestia cer deschiderea statiilor de bike sharing de pe strada Clabucet . 

“Cand dati in folosinta statiile Cluj Bike din Cluj, Cluj-Floresti in capat, respectiv cea din prima statie de tramvai din Manastur (Clabucet)? E de rasul lumii. La Sun, in Grigorescu, care mi-e cea mai apropiata statie, stau 20 de biciclete si in capatul Manasturului statiile sunt offline de atata vreme. Un raspuns de genul „curand” mai bine nu mi-l dati. Mai bine ziceti 25 august 2018 decat „in curand” pentru simplul motiv ca asa se procedeaza corect fata de contribuabili, dandu-le informatii exacte!” a precizat Mihai A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *