De cartier

Unde este asfaltul promis de Primărie pentru Valea Fanatelor? In 2021 strada este o mocirla cu gropi

Strada Valea Fanatelor este in continuare neasfaltata desi oamenii au transmis solicitari peste solicitari catre Primarie. Mai mult, o parte din case sunt fara autorizatie de constructie si s-a pus problema demolarii acestora. Primele promisiuni de modernizare dateaza din 2008, facute, bineinteles de Emil Boc.

Pe platforma de sesizari si reclamatii la adresa Primariei sunt nenumarate plangeri referitoare la starea proasta a strazii Valea Fanatelor. Redam mai jos doar o parte din ele:

  1. Va rugam sa interveniti cu lucrari de reabilitare de a lungul starazii Valea Fanatelor (Verdi + strazile din colonie): sunt impracticabile si dincolo de orice imaginatie posbila… Multumim!
  2. Valea Fanatelor este neglijata sistematic de catre Primarie. nu intelegem de ce atat de complicat sa trimiteti cateva masini de piatra si 2 utilaje care sa indrepte drumul?!? e chiar atat de complicat si scump…!
  3. Primaria, in calitate de administrator al domeniului public, ar fi trebuit sa se autosesizeze cu privire la situatia deplorabila a drumurile din colonia Valea Fanatelor. Si aici sunt cetateni care platesc impozite …
  4. Valea Fanatelor poate ca oglindeste competenta, interesul si grija primariei fata de cetatenii sai…!!! Gropi, mocirla, noroi = dispret, dezinteres, persiflare din partea autoritatile…

Ziar de Cluj a aratat, de asemenea, starea deplorabila a acestei strazi. Locuitorii desi platesc taxe si impozite la nivel de oras, traiesc in conditii de sat din secolul trecut. In anul 2021, majoritatea satelor arata mai bine decat strada Valea Fanatelor. Pe o portiune, aceasta strada a fost asfaltata, dar cu cat inaintezi spre capat, strada este tot mai deteriorata.

Citeste si:

Valea Fânațelor va fi botezată curând Valea Plângerii. Șoferii își rup mașinile, iar pietonii umblă noaptea cu lanterne – FOTO

In 2019, Tarcea spunea ca se va moderniza strada. Iata ca au trecut doi ani si strada este tot nemodernizata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *