Eveniment

"Uncle Teng", taximetristul care, de 10 ani, cere selfie-uri pasagerilor in loc de bacsisuri

Teng Jiazhi, un sofer de taxi din China, nu accepta bacsisuri de la clienti, ci le cere sa faca o poza cu el.

„Uncle Teng”, din Shenyang, a intrat in Cartea recordurilor din tara sa dupa ce a stabilit acest sistem unic de recompensare, in urma cu 10 ani, atunci cand a luat in masina cativa turisti care inghetau la -30 de grade, relateaza Daily Mail. Pana in prezent, acesta a adunat aproximativ 30.000 de selfie-uri.

Stateau in frig de peste o ora si cautau un taxi. Atunci cand s-au urcat in masina imi tot multumeau si imi ofereau bacsis. Dar nu am putut sa iau bani mai multi. Cand au coborat, au vrut sa faca o poza cu mine. Multumirea lor m-a facut sa ma simt foarte bine, iar acea fotografie a fost primul selfie pe care l-am facut cu pasagerii„, a povestit Teng Jiazhi.

De atunci, barbatul de 58 de ani are in permanenta o camera in masina cu care face mii de poze cu pasageri fericiti. Apoi le publica pe contul sau de la o retea sociala populara din China, fiind unul dintre cele mai populare personaje din regiune.

Teng Jiazhi spune ca nu se va opri sa faca selfie-uri atunci cand se va pensiona, afirmand ca va gasi o alta metoda prin care sa faca oamenii sa zambeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *