Rautacisme

Ce rost are sa mergi la sala, daca nu stie lumea?

Pe cand credeam ca Mihai Seplecan a ramas in pana de idei, s-a imbolnavit sau pur si simplu si-a dat seama ca un comunicat de presa pe zi in care nu zice nimic e putin cam mult, pare-se ca ne-am inselat. Controversatul consilier judetean a lasat-o mai moale cu mailurile si cu declaratiile publice din cu totul alte motive: merge la sala.

Si cum toata lumea stie ca aceasta activitate nu inseamna absolut nimic daca nu te afisezi pe retelele sociale cu noua ta indeletnicire, Seplecan s-a conformat si el si a postat pe pagina de Facebook reusita. Totusi, se vede ca este un neinitiat in materie de poze de sala: niciun pic de vedere la abdomen, niciun pic de transpiratie.

Ba chiar gurile rele spun ca Seplecan este prea imbracat pentru exercitii si il banuiesc ca este vorba doar de un shooting si nu de antrenament. Cei care vorbesc asa nu il cunosc cu adevarat pe Mihai Seplecan, consilierul mereu spilcuit. Adevarul este ca atat de mult ii plac costumele, incat si la sala tine mortis sa fie imbracat intr-unul, chiar daca e doar un “costum de trening”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *