Din oras

Un taximetru a luat foc pe strada Parâng VIDEO

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu pornit de la un autoturism situat pe strada Parâng, cartierul Mănăștur. 

Potrivit primelor informații este vorba despre o mașină ce funcționa în regim de taximetru și care a avut un scurtcircuit la motor, motiv pentru care a luat foc. 

„În urmă cu câteva momente a avut loc un incendiu pe strada Parâng , în Mănăștur. Un taxi a luat foc din senin și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge focul. S-au prezentat aici două echipaje de pompieri și unul de poliție. Cauzele mașinii incendiate nu se cunosc încă”, a declarat pentru Ziar de Cluj, un martor care a și filmat incidentul. 

De asemenea, ieri, cei de la ISU au intervenit pentru a stinge un BMW X5 care a luat foc în curtea primăriei Feleacu. 

„Referitor la incendiul autoturismului de pe strada Parâng: a ars blocul motor al unui autoturism de la o firmă de taxi. Mașina se afla în timpul serviciului, însă nu erau clienți în taxi, iar șoferul nu a fost rănit. Acesta a încercat cu un stingător să limiteze extinderea incendiului, până la sosirea pompierilor. Cauza probabilă stabilită de către pompieri este un scurtcircuit electric la blocul motor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Știre în curs de actualizare…

Citește și: Pompierii au intervenit de urgenta la Primaria Feleacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *