Din oras

Boc le multumeste clujenilor pentru ca fac sacrificii sa suporte zgomotul provocat de Untold

Si anul acesta, nivelul de zgomot din timpul concertelor Untold a fost cu mult peste normele legale, cu toate ca s-au luat masuri in cazul scenei principale. S-au dat amenzi ca urmare a reclamatiilor cetatenilor, iar singura reactie a conducerii orasului a fost sa le multumeasca tuturor clujenilor pentru ca fac sacrificii.

Primarul Emil Boc le-a multumit clujenilor pentru ca suporta zgomotul cauzat de Untold. Nu a pus problema sa rezolve situatia prin mutarea festivalului ci s-a multumit doar sa precizeze ca se vor lua masuri pentru reducerea nivelului de zgomot. Anul acesta, cele mai multe reclamatii au vizat scenele din parc.  

„Inchei multumindu-le tuturor clujenilor pentru efortul pe care il fac sa dam aceasta sansa de bucurie si de optimism tinerilor si sa oferim un spectacol care prin tinuta si prin calitate nu e cu nimic mai prejos fata de ce exista la nivel mondial in domeniul acesta al evenimentelor de profil. Asta nu inseamna ca nu exista sacrificii din partea noastra a clujenilor pe care le facem si pentru asta le multumesc. Se vor face in continuare eforturi de a diminua nivelul de zgomot. Anul acesta a fost un progres substantial la scena de pe stadion, adica au fost mult mai putine sesizari decat anul trecut pentru ce inseamna aceasta scena. Dar au fost mai multe sesizari pentru unele scene din parc, unde nu a fost reglata sonorizarea si s-au si aplicat amenzi. Acolo ar trebui sa se lucreze pe viitor sa se diminueze pentru ca nu e firesc sa rezolvi scena principala si sa ramana celelalte”, a declarat, marti dimineata, Emil Boc, la un post de radio local. 

Primarul este sigur ca si anul viitor, Untold se va desfasura tot in oras. 

„Eu nu sunt organizator sa dau informatii certe, dar nu am niciun motiv ca nu se va organiza tot aici. Nu vad unde ar mai putea exista o asemenea sansa de a avea toate facilitatile si asa calitate ca in Cluj. Nu am nicio informatie alternativa”, a mai spus Boc.

La editia din acest an au fost peste 355.000 de patricipanti.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *