In vizor

Un tânăr a trecut ilegal două frontiere pentru a ajunge la iubita lui din Cluj

Scris de 373

Pandemia le pune bețe în roate chiar și îndrăgostiților. În timpul stării de urgență un tânăr de 20 de ani din Bihor a vrut să ajungă la iubita lui din Cluj și în încercarea sa de a evita carantina a trecut ilegal două frontiere. 

Bărbatul îndrăgostit a reușit cu ajutorul aplicației Google Maps să trecă pe jos, prin câmp, frontieră dintre Austria și \ungaria și cea dintre Ungaria și România. 

”În continuare, instanța reține că elementele de fapt descrise în procesul-verbal de constatare din data de 07.04.2020 se coroborează și cu declarațiile date în calitate de suspect de către numitul A.D. și ulterior în calitate de inculpat care a învederat că în data de 06.04.2020, în jurul orei 06:00 a plecat din localitatea Lohngraben spre România, dar la frontiera Austriei cu Ungaria, polițiștii maghiari nu i-au permis trecerea pe teritoriul lor, astfel că a trecut ilegal frontiera dinspre Austria spre Ungaria, pe câmp, evitând astfel controlul de frontieră maghiar. În declarația menționată, numitul A.D. a mai arătat că în data de 06.04.2020, din localitatea Szombathely a mers cu trenul până în localitatea Debrecen, unde a rămas peste noapte. Mai apoi, a menționat că, dorind să ajungă în România, și să evite perioada de 14 zile de carantină instituționalizată, a hotărât să treacă ilegal din Ungaria în România, sens în care în dimineața zilei de 07.04.2020 a luat un microbuz din localitatea Debrecen până în localitatea Artand, de unde mai apoi, s-a deplasat pe jos spre România, peste câmp, evitând filtrele de poliție maghiare și controlul de frontieră din Vama Artand/Borș, ghidându-se cu ajutorul telefonului și a aplicației Google Map”, se arată în sentință, potrivit clujust.ro

Băiatul și-a pierdut norocul tocmai când voia să urce în autobuzul care urma să îl ducă la Cluj. Acesta nu avea declarație pe proprie răspundere și nu a putut justifica prezența sa în localitatea Sântăul Mare. 

Pentru fapta sa tânărul va trebui să achite suma de 1400 de lei.ULTIMA ORĂ

 • Acum 17 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 20 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 21 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 23 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 24 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE