In vizor

Un tânăr a fost arestat după ce a amenințat trei persoane cu un cuțit ca să facă rost de bani

La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca se află în instrumentare un dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de tâlhărie în formă continuată, în cadrul căruia a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 16 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În fapt, la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi încercat să obțină bani de la doi tineri, prin amenințare cu un obiect tăietor-înțepător.

La aceeași dată, în jurul orei 17.30, și-ar fi continuat rezoluția infracțională și ar fi reușit să obțină, prin aceeași metodă, de la o altă persoană, 100 de lei.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție, Secția 4 Poliție și cu sprijinul efectivelor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, tânărul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.