Din oras

Un panou Janis publicitar i-a cazut in cap unei clujence. Astfel, am vazut cum a "renovat" patronul Adi Munteanu fatada

O clujeanca s-a trezit cu un panou urias in cap, in timp ce trecea prin fata localului Janis Pub, scrie stiridecluj.ro. Panoul din lemn, de aproximativ trei  metri, a cazut pe femeie in timp ce aceasta se plimba pe strada

”Accidentul putea fi mult mai grav daca victima ar fi fost un copil sau un batran. Treceam intr-o plimbare prin fata Janis Pub cand un panou publicitar din lemn de aproximatix trei metri, care era rezemat fara a fi ancorat corespunzator, a fost „umflat” de vant si mi-a cazut in cap. Nu stiu daca proprietarii acest panou aveau autorizatie sa il afiseze. Din fericire, nu eram singura, lovitura fiind amortizata de prietenul meu care a reusit sa sustina panoul insa nu si sa-l opreasca deoarece era foarte greu”, spune Daliana Driga.

Aceasta ii acuza proprietarii de panouri publicitare de lipsa de reponsabilitate cand vine vorba de amplasarea acestora in locuri publice, unde pun in pericol sanatatea pietonilor.

“Consider ca autorizatiile acestor panouri ar trebuie verificate. As dori, de asemenea, sa adaug ca oamenii sunt putin informati referitor la care sunt autoritatile carora ar trebui sa li adreseze in cazul unor accidente similare”, mai spune Daliana Driga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *