Din oras

Clujana si-a deschis magazin in Zalau, dupa ce a inchis altele in Cluj

Reprezentantii Clujana a anuntat la finalul saptamanii trecute deschiderea unui magazin in Zalau. Decizia poate fi considerata bizara avand in vedere ca in ultima perioada s-au inchis magazine la Cluj-Napoca, tocmai din cauza scaderii vanzarilor.

“In Cluj intr-adevar nu vindeau, erau prea multe magazine si am preferat sa inchidem. La Zalau am deschis printr-un parteneriat, astfel ca investitia Clujana este strict in marfa, nu a trebuit sa investim in amenajari. Tot in aceeasi idee vrem sa deschidem in Targu Mures si in Bucuresti alte magazine”, a explicat Cristina Lupu, purtatorul de cuvant al Clujana.

Reprezentantii societatii au mai aratat ca au obtinut “o reesalonare a datoriilor catre stat, pe o perioada de cinci ani. In prezent ne aflam in plin proces de dezvoltare, iar recent am reusit sa semnam noi contracte de furnizare de incaltaminte, cu doua societati importante din Olanda si Italia”, mai arata  reprezentantii Clujana.

In ultima perioada Clujana a fost macinata nu doar de datoriile mari pe care le are ci si de divergente interne intre Consiliul de Administratie si conducerea societatii. Locul lasat liber de Daniel Mihis in CA urmeaza sa fie ocupat in perioada urmatoare in urma unui concurs, arata reprezentantii Consiliului Judetean. Candidaturile se pot depune pana in 11 aprilie. Selectia dosarelor se va face in 14 aprilie, dupa care cei acceptati vor fi triati in urma unui interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *