PubliNews

Un nou targ de nunti vine in intampinarea viitorilor miri

Agentia Publisys, organizatorul celor 3 editii de Polus Wedding Days, va  organiza in perioada 22-24 ianuarie 2016, la Sala Polivalenta din Cluj, prima editie a evenimentului Transilvania Wedding Fair, un targ de nunti de mare anvergura, dedicat viitorilor miri, din Transilvania.

Intentia organizarii unui astfel de targ s-a nascut din dorinta de a reuni sub aceeasi cupola, pe o suprafata generoasa si intr-un cadru frumos amenajat, un numar mare de profesionisti din industria organizarii de nunţi şi evenimente festive, care sa vina in intampinarea viitorilor miri prin oferirea de produse si servicii necesare organizarii unei nunti de vis.

In cadrul Transilvania Wedding Fair participantii vor avea posibilitatea de a trece prin toate etapele parcurse in organizarea nuntii de vis si vor putea gasi tot ce au nevoie pentru o nunta reusita, incepand de la tinute festive, rochii de mireasa, bijuterii, invitatii de nunta, aranjamente florale, servicii foto-video, cofetarii, inchirieri limuzine, trupe, DJ, ansambluri folclorice, etc, plus numeroase surprize pregatite de organizatori.

Transilvania Wedding Fair 2016 isi propune sa devina o expozitie de referinta in domeniul organizarii de nunti la nivel local si regional. Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului www.TransilvaniaWeddingFair.ro sau pe pagina de facebook.com/TransilvaniaWeddingFair

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *