Rautacisme

Un nou aquapark din această primăvară, în parcarea ștrandului Sun!

Scris de 1821

Aquaparkul de la ștrandul Sun, una dintre prioritățile Primăriei Cluj-Napoca din anul 2016, a fost, în sfârșit, realizat, printr-o soluție tehnică inovativă, fiind utilizat la potențial maxim terenul folosit drept parcare, din fața vechiului ștrand.

După 8 ani, promisiunea municipalității a devenit realitate, iar aquaparkul este unul de tip „eco”, utilizând ceea ce are natura de oferit în zonă: gropi și apă de ploaie. Astfel, a fost depășită problema magistralei de apă și a celei aparținând Transelectrica, ce au zădărnicit ambițiile Primăriei atâta vreme.

Deocamdată, doar hârburile s-au încumetat să se bronzeze în preajma noilor bazine, vremea nefiind încă prielnică pentru scăldat.

Noul aquapark beneficiază și de o barieră modernă, dar ”eco” și, în același timp, ”vintage”, cu acționare manuală, pentru o maximă economie de energie și de bani de la bugetul public.

În această vară, așadar, clujenii nu vor mai fi nevoiți să folosească facilitățile de agrement de la Felix, de la Târgu Mureș, ori de la Hajdúszoboszló. Au, chiar la ei acasă, un nou aquapark, în ton cu „cea mai bună calitate a vieții” pentru care suntem recunoscuți deja la nivel național… și nu numai!



ULTIMA ORĂ

 • Acum 42 mins Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 3 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 5 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 7 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 19 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 24 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE