PubliNews

Ateliere de Easter Egg Paint pentru copii, la Iulius Mall Cluj

Scris de 978

Cei mici reușesc să ne uimească în fiecare zi cu imaginația și ideile lor năzdrăvane. La Iulius Mall Cluj, cretivitatea, spiritul sărbătorilor și buna dispoziție se întâlnesc în cadrul atelierelor Easter Egg Paint, unde copiii sunt invitați să își lase ideile să prindă contur în timp ce pictează ouă de Paște.

Micii artiști trebuie să se exprime liber, în culorile lor preferate, în modelele cele mai autentice, într-un mediu vesel. În perioada 16 – 22 aprilie 2022în zona Kidsland din Iulius Mall Cluj vor avea loc atelierele de creație pentru copii „Easter Egg Paint”Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate și pe bază de înscrieri, care se pot faceapelând numărul de telefon 0731.250.906Easter Egg Paint este susținut de designerul Mirela Grindean, care îi va învăța pe cei mici diferite tehnici de decorat, în funcție de vârsta acestora.

Easter Egg Paint începe chiar din acest weekend, iar prima serie de copii va încondeia ouă sâmbătă16 apriliede la ora 14.00. Duminică vor fi două grupe: prima în intervalul orar 13.00 – 14.30, iar cea de-a doua de la 16.00 – 17.30Fiecare grupă va avea câte 15 copii în componența sa.

Luni, joi și vineri (18 – 21 – 22 aprilie), vor avea loc câte două ateliere de încondeiere, în intervalul  13.00 – 14.30 și 16.00 – 17.30Marți, 19 aprilie, cei mici sunt așteptați de la ora 13.00 până la 14.30, iar miercuri, 20 apriliedistracția începe de la ora 11.00. Poți să îl programezi pe cel mic în ce zi dorești, în funcție de intervalul orar preferat de tine.

Înscrieți copilul la Easter Egg Paint, la numărul 0731.250.906!ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  De la semnarea Proiectului în valoare de 60 de milioane de euro pentru digitalizare în regiunea de Nord-Vest a României a lipsit președintele CJ Cluj
 • Acum 3 hours Politica
  Rafila, reacție la dosarele de șpagă din sistemul medical: ”E inacceptabil ca personalul să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă. Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane”
 • Acum 5 hours Din oras
  MAI UȘOR CU ANUNȚUL DE ANGAJARE PE SCĂRI! LEGAL, discriminarea în cuprinsul unui anunţ de angajare, pe criteriul genului şi al aspectului fizic ESTE INTERZISĂ
 • Acum 16 hours Sport
  BUN SABĂU, BUNI JUCĂTORII U CLUJ! FC U Craiova – U Cluj 5-0, în etapa a 24-a din Superliga. Mai bine antrena Șurubaru, și așa ia bani degeaba
 • Acum 21 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 22 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 23 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 23 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 23 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 1 day Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 1 day In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 1 day In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 1 day Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE