Justitie

UN MONSTRU din Cluj a fost condamnat la 9 ani de inchisoare: şi-a înjunghiat copiii şi le-a dat să bea detergent

Femeia din Babdiu (comuna Bobalna), care în urmă cu un an şi-a înjunghiat cei doi copii minori, de 6, respectiv 8 ani, iar mai apoi a dat vina pe socrul ei, a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu executare. Sentinţa Tribunaului Cluj nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Ancheta a scos la iveală şi faptul că, înainte de a-i înjunghia, femeia a încercat să îi otravească, obligandu-i să bea detergent. 

Conform dejeanul.ro, incidentul a avut loc la sfârşitul lunii aprilie 2021. Atunci, femeia a sunat la 112 şi a anunţat că a fost atacată în casă, alături de cei doi copii minori, un băieţel de 6 ani şi o fetiţă de 8 ani. Femeia le-a spus anchetatorilor că bunicul copiilor (socrul ei), ar fi intrat peste ei ăn casa şi i-a înjunghiat. Cei trei au fost transportaţi la spital şi au supravieţuit, dar încă din primele ore ale anchetei, s-a aflat că lucrurile au stat diferit. Soţul femeii era în închisoare din 2014 şi urma să ajungă acasă. Acesta aflase de la tatăl lui că femeia căzuse în patima băuturii şi a ameninţat-o ca îi va lua copiii şi o va părăsi. Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, femeia a încercat să îşi bage socrul în închisoare, înscenându-i un atac.

A încercat să îi otravească pe cei doi copii, obligându-i să bea detergent, dar aceştia au reuşit să îi smulgă femeii paharul cu detergent din mână şi l-au aruncat. Mai apoi, aceasta a pus mâna pe un cuţit şi i-a rănit pe micuţi, însă aceştia au reuşit să se apere. Cei doi copii au ajuns în grija Statului.

La un an distanța de la cele întâmplate, femeia a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu executare de Tribunalul cluj, însă sentința nu este definitivă.