Din oras

Un gard de beton se prăbușește pe trotuar, pe traseul elevilor a două școli din Mănăștur

UPDATE

În urma sesizării către dispeceratul Poliției Locale, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului unde au observat unde au observat că se confirmă aspectele menționate în sesizare. S-a luat legătura cu proprietarul imobilului AGROMEC UNU SA pentru punere de îndată în siguranță a gardului, iar elementele de gard căzute pe spațiul verde să fie îndepărtate. Proprietarului i-a fost întocmit un proces verbbal de contravenție potrivit HCL191/2009.

Dimineață polițiștii locali vor merge din nou să verifice care este situația cu acel gard.

Bucăți dintr-un gard de beton aflat deasupra trotuarului de pe strada Taberei din cartierul Mănăștur s-au surpat și au căzut pe trotuarul frecventat zilnic de zeci de elevi.

Situația este cu atât mai periculoasă cu cât ploile din ultimele zile au determinat inflitrări în sol, iar gardul poate aluneca oricând, potrivit unui clujean care a semnalat situația pentru zcj.ro

„Problema acolo este că pot cădea oricând și alte plăci, iar trotuarul ăla duce la două licee din zonă”, avertizează clujeanul.

 

Dalele au căzut pe trotuar în dimineața zilei de 21 mai, iar azi, 22 mai acestea erau încă acolo. Somăm autoritățile locale să ia măsuri înainte ca vreo bucată de gard să lovească pietonii care folosesc acel trotuar.