Din oras

Un copil la un pas de moarte. Seful salii, proiectantul si purtatorul de cuvant se ascund de presa si de opinia publica

Meciul de baschet masculin de ieri seara dintre U-BT si Oradea a consemnat, in ciuda victoriei extraordinare a clujenilor, un incident foarte grav: un baietel de 9 ani a cazut in gol de la o inaltime de 4 metri printr-o gaura ce desparte tribuna retractabila de tribuna fixa. Copilul este baschetbalist chiar la U si se ducea cu antrenorul sau si cu colegii sa ii sustina pe seniori in locul alocat meci de meci „juniorilor”.

Un baietel de 9 ani, fiul directorului de la FARMEC, a cazut in gol de la 4 metri inaltime printr-o gaura din Sala Polivalenta! Tatal: „Il dau in judecata pe Boc si pe toti consilierii locali! Trebuie sa moara un copil ca sa se ia masuri?”

In aceasta dimineata reporterii Ziar de Cluj au incercat sa ia legatura telefonic cu directorul Salii Polivalente, Ionutu Rusu, cu proiectantul Serban Tiganas si cu purtatorul de cuvant al celei mai moderne sali multifunctionale din Romania, Cristina Petrovici, pentru a cere cateva lamuriri cu privire la incidentul nefericit petrecut ieri seara.

Niciunul dintre cei trei nu au binevoit sa raspunda la telefoan pentru a explica la cald cum a fost posibil ca un copil de 9 ani sa cada prin gaura formata intre tribuna mobila si cea fixa a Salii Polivalente semn ca inca nu s-au pus de acord ce sa declare.

Exista doua variante de raspuns pe care le-ar putea da cei trei. Fie a fost  vorba de o posibila greseala de proiectare, fie angajatii Salii Polivalente nu au fost atenti in momentul in care tribuna a fost  fixata pentru a permite accesul publicului. In oricare dintre aceste doua variante cineva urmeaza sa fie tras la rapsundere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *