Vocea ta

Un clujean susține că mașina lui a fost ridicată ABUZIV, deoarece NU sunt locuri de PARCARE suficiente

Un clujean care a rămas fără mașină după ce aceasta i-a fost ridicată de pe strada Năvodari susține că măsura a fost una abuzivă, deoarece în zonă nu sunt suficiente locuri de parcare. Mai mult, acesta amenință că se va adresa instanței pentru a-și căuta dreptatea.

”În data de 18.03.2024 am parcat provizoriu pe str. Năvodari, având în vedere  dețin abonament în zona 2, iar mașină mea a fost ridicată de către RADP Cluj în urmă sesizării făcute de către Poliția Locală. Totul s-a finalizat cu plata unei amenzi în valoare de 496.10 lei. Menționez faptul  parcarea de pe str. Năvodari nu acoperă necesarul de locuri de parcare pentru cei care lucrează în zonă, acesta fiind și cazul meu. Am parcat acolo din cauza faptului  biroul la care lucrez se află pe str. Dorobanților. Cu toate  am parcat provizoriu, consider  nu era nevoie  se ridice mașina și  plătesc o asemenea suma, în loc  se acorde amendă și penalizarea cu nr de puncte corespunzătoare. În acest sens doresc  reclam neprofesionalismul și neaplicarea corectă a legislațieicerând despăgubiri in acest sens. În caz contrar ma voi adresa in instanța, pentru  nu este singurul abuz al instituților din subordinea Primăriei Cluj”, este mesajul transmis de clujean.

Cel mai probabil locul în care acesta și-a lăsat mașina bloc fie trotuarul, fie o bandă de circulație, sau o cale de acces. Acestea sunt principalele motive psentru care pe lângă amendă Poliția Locală dispune și ridicarea autoturismului. Lipsa locurilor de parcare nu reprezintă un motiv pentru ca șoferii să își lase mașinile parcate haotic. â