Din oras

Un clujean și-a tăiat două cauciucuri de la mașină într-o groapă nesemnalizată de pe Theodor Mihali

Un șofer ghinionist și-a lovit mașina într-o groapă nesemnalizată de pe strada Teodor Mihali. Acesta solicită despăgubiri de la Primăria Cluj-Napoca.

„In data de 23-06-2024, conduceam autoturismul pe strada Teodor Mihali, din directa Iulius-Mall catre directia str Aurel Vlaicu. Pe la mijlocul strazii am intrat cu masina intr-o gropa foarte mare, nesemnalizata, incident in urma caruia la masina s-au taiat : cauciuc dreapta fata, cauciuc dreapta spate si s-a lovit janta dreapta fata. Mentionez din nou,ca aceasta groapa NU era semnalizata. Va rog sa ma contactati pentru rezolvarea acestei situatii”, a transmis șoferul.

Și alți șoferi au atras atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă acea lucrarea neterminată și nesemnalizată corespunzător.

„Este o gura de canal nesemnalizata la care nu a fost terminata lucrarea pe Str Teodor Mihali pe sensul dinspre Iulius Mall spre benzinaria Mol. Grija mare in zona respectiva ca am crezut ca se rupe masina in doua cand am trecut pe acolo in seara asta. Am luat-o din plin. Mi-e greu sa inteleg de ce nu e semnalizata printr-un semn de circulatie. Cineva nu si-a facut bine treaba acolo. Poate vede cineva aici si se sesizeaza”, potrivit unui alt clujean.

Se pare că a existat un semn, însă acest a fosrt rupt de un șofer și nu a mai fost înlocuit, astfel că groapa a devenit un adevărat pericol.

Clujenii sunt nemulțumiți de modul în care se fac reparațiile carosabilului pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Lucrările de proastă calitate executate nu rezista, iar gropile apar din nou.

„Oraș de 5 stele gropi de 5 stele !! Lucrări atribuite direct unor firme fără licitație, lucrări care sunt făcute prost de 3-4 ori pe a din bani publici pentru care nu răspunde nimeni, străzi întregi pline de plombări cu cedări mai rău ca în zona de război”, se revoltă un alt clujean.

Recent, clujenii au semnalizat apariția din nou a unor gropi pe podul din Grigorescu, acolo unde și alți șoferi și-au stricat mașinile.

Citește și:

S-a stricat din nou asfaltul pe podul din Grigorescu. Primăria este bună de plată pentru mașinile care au fost avariate