Din oras

S-a stricat din nou asfaltul pe podul din Grigorescu. Primăria este bună de plată pentru mașinile care au fost avariate

Asfaltul s-a rupt din nou pe podul din Grigorescu, formând o groapă periculoasă în care mai mulți șoferi și-au avariat mașinile.

„Groapă periculoasă cum mergi din Grigorescu spre Mănăștur la începutul podului. Au sărit bucăți de asfalt”, a avertizat un șofer.

Un clujean avertizează Primăria că e bună de plată deoarece mai multe persoane și-au avariat mașinile. Acesta este nemulțumit că au fost făcute zeci de sesizări privind starea podului, iar plobările făcute s-au dovedit a fi ineficiente.

„A fost nevoie ca mai multe persoane să-și distrugă mașinile în această seară și să depună reclamații la Poliție din cauza unei Administrații incompetente și mincinoase. Să vă fie rușine! Veți plăti despăgubiri serioase către câteva companii de asigurări Casco pentru masinile care si-au taiat anvelopele aici, iar toate acestea din bani publici, motiv pentru care vom aduce în atenția presei naționale modul în care ați tratat sesizările repetate cu dispreț și minciună. Incompetenților!”, reclamă clujeanul nemulțumit.