Vocea ta

Un clujean se simte înșelat de primarul Boc: în locul garajelor demolate nu au mai apărut locurile de parcare promise

Un clujean care locuiește în Grigorescu susține că promisiunea primarului cum că demolarea garajelor înseamnă apariția unor locuri de parcare în plus nu a fost respectată pe strada Donath 80. Bărbatul menționează că în locul a patru garaje, cineva și-a amenajat două parcări, iar locurile de parcare promise nu au mai apărut niciodată.

„Pe strada Donath 80 în spatele blocului P6 au existat 4 garaje care s-au demolat. Proiectul a fost “vândut” de către actualul primar cum că dacă se demolează 4 garaje se câștigă un loc de parcare în plus. Ei bine, după demolarea acestor 4 garaje au apărut subit imediat după 2 locuri de parcare în spatele locului unde erau garajele și drept urmare nu s-a mai construit niciun loc de parcare. Nici măcar cele 4 locuri unde erau garajele. Mai mult, doamna care beneficiază de cele 2 locuri noi construite face un scandal monstru dacă se parchează în fața ușii de access în curtea dânsei. 1. Cum e posibil să se demoleze 4 garaje și cineva, o singură persoană, să primească aviz să-și construiască parcare pe locul garajelor? În loc de 4 familii cu 4 locuri de parcare acum beneficiază doar o familie cu 2 locuri? Există aviz pt acele locuri? Dacă există de ce nu s-a specificat în aviz să-și mute poarta de acces în curte pe latura cu garajele dânsei? Așa era mai cu cap și se câștigă un loc în plus? Sau a vândut primarul proiectul doar să beneficieze numai unii de pe urma lui?”, este sesizarea clujeanului.

De altfel, prpoiectul de demolare al garajelor a fost pus pe pauză deoarece este an electoral, iar Boc nu vrea să supere pe nimeni. Astfel că în zcest moment nu se mai demolează alte garaje în nicio zonă din Cluj-Napoca. Viceprimarul Tarcea susține că există un plan și că demolarea garajelor continuă, dar nu chiar acum, poate prin toamnă sau chiar anul viitor.