Din oras

Un clujean, păgubit cu OPT lei în parcarea din Mihai Viteazu, îi cere Primăriei banii înapoi

Un clujean este revoltat că a rămas fără opt lei, după ce a fost nevoit să achite de două ori parcarea în parkingul din Mihai Viteazul. Acesta a făcut o sesizare către Primăria Cluj-Napoca și solicită returnarea celor opt lei.

„În data de 17.10.2023, am parcat în parcarea cu plată Mihai Viteazul și nu am putut părăsi parcarea. La 18:57 am făcut plata prin aplicația UP, dar bariera nu s-a ridicat, chiar dacă am făcut câteva manevre cu mașină în față camerei. Când am introdus tichetul de parcare, am primit notificarea să merg să plătesc la automat. Cum nu am găsit un nr de contact la îndemână, am plătit cash pentru a doua oară 8 RON pentru a putea părăsi parcarea. Solicit restituirea sumei de 8 RON, achitată prin intermediul aplicației UP, precum și remedierea problemei de a părăsi parcarea când se face plata prin intermediul aplicației. De menționat că la intrare este explicit menționat că nu se poate plăti prin card, doar prin aplicație, iar in situația mea mai erau măcar alte 2 mașini. Mulțumesc anticipat pentru soluții”, este sesizarea transmisă de clujean.

Evident că pare o glumă să ceri o sumă atât de mică, însă dacă toți cei nemulțumiți ar face astfel de sesizări, ar fi luate măsuri de remediere mult mai repede. Orașul extra digitalizat cu care se laudă primarul Boc, da tot mai multe rateuri. Parcometrele stradale încep și ele să dea rateuri la plata cu cardul, după cu sesizează un alt clujean, iar stațiile de încărcare a mașinilor electrice sunt doar de decor. Începe să cadă din poleială, iar dedesubt rămân doar laudele primarului.