Vocea ta

Un clujean le bate obrazul lacomilor de la Electric Castle: „V-a fost ciudă?”

Electric Castle a pus stăpânire pe Piața Unirii pe care a împrejmuit-o cu garduri, evident cu acordul municipalității.

Un clujean remacă faptul că o zonă mică, aflată oarecum în afara festivalului a fost și ea împrejmuită, probabil să îi împiedice pe cei care se află prin zonă să participe la concerte în mod „clandestin”.

Am o întrebare pentru Electric Castle. Pentru ce s-a rezervat zona asta? Le era ciudă că oamenii vedeau destul de bine de acolo și mai bine pun un gard. Atata timp cât vor să swga câte 100 lei pe zi în Unirii, e normal sa fie jumătate gol, sau mai plin în afară.

Gardul cu pricina nu a fost prezent în primele zile, dar probabil că organizatorii și-au dat seama că acolo era o zonă prea bună din care puteau asista la concerte și cei care nu au plătit bilet. 

„Eu vorbesc de acțiunea lor…care denotă faptul ca fac totul doar pentru bani, nu din plăcere pentru muzică. Vor să aibă profitul cât mai mare posibil. Din orice….De parcă pierdeau mare lucru că delimitează 5m2. Zona era deschisă doua zile apoi au pus garduri ca să rezerve locul efectiv pentru nimic. Nu știu cât e de legal să închizi chiar orice spațiu în orașul asta”, mai transmite clujeanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *