Vocea ta

Un clujean care și-a lovit mașina în gropile de pe strada unde locuiește refuză să mai plătească impozite

Un clujean care locuiește pe strada Tudor Vladimirescu din cartierul Dâmbul Rotund s-a supărat pe primarul Emil Boc după ce și-a  lovit mașina într-o groapă. Strada este neasfaltată și plină de gropi, iar clujenii nevoiți să circule pe acolo zilnic riscă să își rupă mașinile.

„Mulțumesc Emil Boc și Municipiul Cluj-Napoca pentru autostrada din fața blocului meu.Să mă așteptați de acum înainte cu impozitul cum vă aștept eu cu banii de reparație! Nu știu de voi, dar eu sigur nu mai plătesc impozite până nu văd că se întâmplă ceva și pe strada pe care locuiesc de 16 ani și e tot asa ca în prima zi sau chiar mai rău”, este mesajul cetățeanului nemulțumit pentru primarul Emil Boc.

Strada Tudor Vladimirescu este una dintre multele străzi din municipiu, aflate în cartierele periferice, care necesită modernizare. Prioritățile administrației locale rămân deocamdată tot străzile din centru și doar din când în când se mai modernizează câte o stradă din cartiere. 

Ziar de Cluj atrăgea atenția auspra gropilor și a prafului de pe strada Tudor Vladimirescu încă din 2015, iar în ultimii șase ani strada a continuat să se degradeze. 

Strada a fost asfaltată ultima dată în era Funar, iar de atunci s-au facut lucrări pentru introducerea canalizării și a gazului, însă administrația locală a uitat să mai și acopere gropile rămase. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *