Vocea ta

Un cartier întreg nu a dormit două nopți din cauza unui eveniment privat: „nu le-a păsat de „fraierii” pe o rază de 10km, care am fost nevoiți să stăm treji toată noaptea”

Clujenii reclamă că evenimentul organizat vineri și sâmbătă într-o livadă de la marginea orașului a deranjat zeci de persoane, deoarece muzica a bubuit două nopți la rând până dimineața.

„Este incredibilă nesimțirea celor de la Atelier cafe și celor de la Livada Steluța care au permis asemenea gălăgie și deranj cu evenimentul lor Atelier Panorama. Ne-am saturat de atâta tupeu și nesimțire și de o totală nepăsare a celor ce vor să facă doar bani și nu țin cont că nu toată lumea dorește să asculte muzică și bass la maxim până duminică la ora 7 jumate dimineața. S-a auzit pe toată Strada Oașului, pe toată Valea Chintăului, pe bulevardul Muncii. Cu o nesimțire ridicată la rang de artă organizatorii au promovat evenimentul agresiv și nu le-a păsat de „fraierii” pe o rază de 10km, care am fost nevoiți să stăm treji toată noaptea din cauza lor. Solicităm amendarea drastică a organizatorilor și a celor ce au permis asemenea aberație să aibă loc și comunicarea clară a măsurilor luate”.

„Se aude muzica foarte tare și bass foarte puternic pe toată Valea Chintăului. Nu am putut dormi toată noaptea”.
„Locuiesc pe str. Anton Bacalbașa în cartierul Iris. Toată seara de ieri plus toată noaptea s-a auzit muzica foarte tare, deranjand oameni și animale”, au reclamat clujenii.

Pe pagina de Facebook a evenimentului a fost anunțat faptul că timp de două zile se „va dansa printre cireși până la răsărit”, programul fiind de la 18:00 la 06:00.

Astfel de evenimente primesc des aprobare de la Primărie, si chiar dacă se organizează la marginea orașului, muzica foarte tare ajunge până în zonele rezidențiale. Clujenii nu înțeleg de ce municipalitatea permite organizarea acestor evenimente, uitând probabil că Primăria este cea care susține organizarea UNTOLD în centrul Clujului.