In vizor

UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”

Scris de 632

Compania de Apă Someș-Tisa tocmai ne anunță ce succes are cu toate lucrările de aducțiune de apă prin POR, POSDRU și ce alte ”fonduri” a reușit să atragă pentru aceste lucrări în județ: locuitorii din 12 localități din județul Cluj vor primi apă cu „porția” pentru că rețeaua de alimentare este suprasolicitată. Bun, putem vorbi și despre ”succesul” imobiliar de cumetrie și cum toate blocurile și ”înșiratele” care s-au legat la rețeaua subdimensionată, sau dimensionată la niște capacități de care nu s-a ținut cont când s-au dat aprobări ”pe ochi frumoși” ne-au adus în situația de față. este ușor să dai vina pe ”schimbările climatice”, când LĂCOMIA, NIMICNICIA, HOȚIA nu s-au schimbat de la primul homo sapiens care a considerat că mușchii sui sunt mai presus decât cei ai comunității.

Compania de Apă Someș S.A. a anunțat că în mai multe localități din județul Cluj furnizarea apei potabile se realizează cu „intermitențe”.

Această măsură se ia în contextul în care sistemul de alimentare cu apă a fost suprasolicitat deoarece unii consumatori ar fi ”utilizat apa din rețea în alte scopuri decât cele strict gospodărești”. Da, da, au utilizat apa să-și mai facă un bloc peste casă, sau încă un cartier de vile ”la țară”, pe care le-au legat la rețeaua proaspă trasă de Companie prin diverse fonduri, la anumite capacități. Cetățenii care-și udă morcovii sunt de vină, nu autoritățile care au luat parandărăt să aprobe construcții imbecile.

Furnizarea de apă potabilă se va face cu întreruperi în următoarele localități din Cluj:

 1. Gilău: str. Principală (parțial), str. Republicii (parțial)
 2. Someșul Rece
 3. Feleacu (parțial)
 4. Sălicea
 5. Dângăul Mare
 6. Dângăul Mic
 7. Bălcești
 8. Iacobeni
 9. Curtuiuș
 10. Cuzdrioara (parțial)
 11. Câlna
 12. Bogata de Sus

”Compania de Apă Someș face eforturi pentru restabilitea, în cel mai scurt timp, a continuității furnizării serviciului de alimentare cu apă”, anunță reprezentanții companiei. Însă, până atunci locuitorii vor primi apă ”cu porția”, fără a ști un program conform căruia se vor face întreruperile.

”Pentru a limita timpul necesar pentru reluarea serviciului în condiții de continuitate, rugăm utilizatorii să folosească apă doar pentru consumul casnic, nu și pentru lucrări agricole sau zootehnice. Mulțumim pentru înțelegere”, au adăugat cei de la Compania de Apă Someș.

Poate ar fi timpul ca cetățenii să facă o vizită pe la primării și să se intereseze cum s-au trezit cu 30 de blocuri și case în plus la aceeași rețea de alimentare.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 1 hour Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 2 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 4 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 4 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 5 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 5 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 7 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 7 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 8 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 21 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 22 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE