Din oras

ULTIMUL STINGE LUMINA: Tras de mânecă de clujeni, primarul Emil Boc spune că se va face și economie, acolo unde poate

După ce l-a mâncat limba să vorbească despre risipă în contextul războiului din Ucraina, Emil Boc a zis că dă beculeţe de Crăciun la tot oraşul, să se bucure clujenii de sclipici şi să uite de cum i se scurg Însuşi Lui, Excelenţei Sale, bani importanţi printre degete. Tras de mânecă de clujeni, primarul Emil Boc spune acum că se va face și economie, acolo unde poate. Oricum 1,2 milioane de lei pentru beculeţe s-au dat cui trebuia şi anul acesta.

CITEŞTE: OSĂ reducă risipa, zice Boc. Cu evidența în față MINTE de îngheață apele. Doar ieri ce se risipea curent pe iluminatul stradal deși se crăpase de ziuă!

CITEŞTE: Vă dă Boc “roată” de Crăciun şi luminiţe, să nu se vadă cum pierde 203 hectare după afacerea păguboasă cu Paszkany și ”Cartierul Tineretului”. Sau cum OSĂ facă un Microparc de Diamant în valoare de vreo 30 de milioane de euro

Lăsat să zică ce vrea din faţa unui microfon prietenos, Emil Boc a zis că OSA stingă lumina unde poate:

„Iluminatul public va ramane non-stop pentru că oamenii au nevoie de sigurață. Acesta nu va fi oprit. Dar în ceea ce privește iluminatul festiv, acolo unde va fi posibil să fie decuplat de cel public, după ora 12.00 până la 4.00 dimineața putem să-l stigem”.

Numai că iluminatul public nu prea există în tot oraşul. Tocmai ce i-au spus locuitorii de pe Edgar Quinet că ar face bine să se ocupe şi de siguranţa lor. Şi mai sunt zone negre în oraş pe timp de noapte. Dar dacă e lăsat să dea din gură de presa de chitanţier, Bpc dă din gură. Ce să justifice de banii de pişcoturi pe care-i lasă pe noptieră la cei care prestează „presă”?