General

UDMR a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea Beatei Molnar: ”A fost colega noastră”

Scris de 1402

UDMR  a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanțe, după moartea Beatei Molnar. Tânăra a dispărut în weekend împreună cu iubitul ei, un bărbat care a mai avut probleme cu legea în trecut, fiind acuzat de acte de violență.

”Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. O cunoșteam ca un om creativ – era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!” este mesajul apărut pe pagina de Facebook al RMDSZ.

Polițiștii caută în acest moment mașina în care a fost ultima dată Beata Molnar, o Dacia Logan de culoare gri. Și pe cel cu care a plecat pe, ceea ce s-a dovedit, ultimul drum: Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad (foto jos).

(SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală)

Pe rețele de socializare, apropiați ai celor doi,  Boné Ferenc și Beata Molnar, condamna faptul că bărbatul a fost legitimat în cercurile sociale de elită din Cluj, deși se cunoaștea faptul că are un compotament violent cu femeile. Există povești potrivit cărora obișnuia să își pună iubitele să îi trimită mesaje la anumite ore iar dacă acestea nu făceau întocmai, devenea violent.

”AUTOTURISM CĂUTAT: La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent.

Presa maghiară relatează că Boné Ferenc a trecut deja granița, în Ungaria.

În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea. Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.”, au transmis polițiștii.

 

FOTOCREDIT Beata Molnar: Facebook RMDSZ

FOTOCREDIT suspect, masina suspect: IPJ ClujULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 2 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 2 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 3 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 4 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 5 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 6 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 8 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 19 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE