General

Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???

UPDATE. DUPA insistențele ZIAR DE CLUJ la nivelul IGPR, în jurul orei 23.45 cei de la IPJ Cluj au revenit cu un comunicat prin care anunța căutarea lui Bone Ferenc:

Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

 

Molnar Beata a dispărut sâmbătă seara, fiind găsită abia după CINCI zile, în această dimineață, ucisă și aruncată la la marginea drumului dintre Cluj și Bihor. Femeia a comis greșeala să se îndrăgostească de un infractor, condamnat pentru agresiuni fizice asupra fostei sale iubite, pe numele acestuia fiind formulate și în prezent mai multe plângeri de acest tip de la alte femei.

Anchetatorii au descoperit pe camere că Molnar Beata a plecat de acasă cu Bone Ferenc, un fost profesor la Facultatea Sapientia din Cluj-Napoca, dat afară din cauza scandalurile pe care le-a provocat.

Cu cadavrul în custodie și cu o multitudine de aspecte care indică rezonabil că Ferenc este cel care a omorât-o pe Molnar Beata, IPJ Cluj cu al său Serviciu de Investigații Criminale, prin coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj (celebrul Valentin Panțuru din dosarul de hărțuire sexuală a fostului șef al Serviciului Criminalist Cluj – Dragoș Ilie Naiba) aleg să nu informeze populația de faptul că în acest moment există un BĂRBAT EXTREM DE PERICULOS în libertate!

Bone Ferenc este doar dat în urmărire generală ca „dispărut”, nefiind mediatizat acest aspect din simplul motiv că „nu avem acordul părinților săi sau al unui membri de familie” – spusele celor de la Biroul de Presă al IPJ Cluj.

Molnar Beata a fost dată dispărută, din păcate, doar luni, când colegii de la locul ei de muncă au văzut ca aceasta nu a apărut și că nu pot să o localizeze. Cercetările derulate până în prezent au scos la iveală faptul că Ferenc s-a văzut cu Molnar Beata, pe camerele de supraveghere fiind surprinși împreună pe un drum din județul Cluj, iar ulterior fiind surprins doar el la volan. Ferenc s-a dus în apartamentul său din Cluj-Napoca în intervalul de timp în care Beata era dispărută și și-a lăsat telefonul mobil în imobil, semn ce indică faptul că nu voia să fie localizat. Ulterior, bărbatul ar fi plecat din județ fiind reperat în Aleșd. Cadavrul femei a fost găsit în prima localitate de la granița dintre județele Cluj și Bihor, în comuna Borod – sat Cornițel, în spate la benzinăria dezafectată Calido, aproximativ 100 de metri de drumul principal.

De ce este necesar un semnal de alertă din partea autorităților? Pentru că IPJ Cluj și Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj trebuiau să învețe până acum lecția din eșecul că nu au reușit să îl salveze pe băiețelul de 9 ani (ucis de propriul tată și plimbat pe bancheta din spate timp de mai multe zile), pentru că în acest caz DOAR mediatizarea a dus la localizarea cadavrului și implicit a criminalului.

Atât de tare ne-am tâmpit încât să existe un singur comunicat prin care nici nu se arată identitatea bărbatului, ci mai degrabă este dată în urmărire mașina acestuia?