Sport

„U” Cluj speră la o surpriză cu CSM Bucureşti: „Este un meci greu, dar victoria nu e imposibilă”

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj va primi, miercuri, vizita campioanei României şi a Europei, CSM Bucureşti, într-un meci din etapa a şasea a Ligii Naţionale.

Fetele pregătite de Carmen Amariei traversează o formă bună în acest început de sezon, ardelencele aflându-se pe locul patru în clasament, însă sunt conştiente că peste câteva ore vor disputa cel mai greu meci din acest tur de campionat. Chiar dacă bucureştencele sunt favorite, „studentele” se gândesc la o surpriză, mai ales că au în memorie victoria Dunării Brăila din faţa CSM-ului, venită în urmă cu două etape.

„Va fi un meci greu, dar nu imposibil de câştigat. Ne pregătim intens şi vrem să ne facem jocul nostru, pentru că dacă noi jucăm bine ne putem face jocul uşor, aşa am observat în meciurile de până acum. Întâlnim echipa care a realizat tripla în sezonul trecut, clar e favorită, dar putem face surpriza, mai ales că în acest sezon nu cred că există o echipă despre care putem să zicem că va câştiga orice meci. Chiar Brăila a făcut surpriza şi a demonstrat cel mai bine că se poate. CSM-ul e peste noi din punct de vedere valoric, dar atunci când un meci e echilibrat, cine e mai lucid în momentele cheie poate să câştige”, a spus handbalista clujencelor, Abigail Vălean, pentru CJSport.ro.

Extrema lui „U” este optimistă după startul aproape perfect de sezon al clujencelor, obiectivul personal al lui „Abi” fiind clasarea pe un loc care să permită participarea clujencelor în ediţia viitoare a cupelor europene.

„Eu zic că am jucat destul pentru evitarea retrogradării. Toţi tindem spre un loc mai sus în clasament şi chiar îmi doresc să jucăm în cupele europene anul viitor. Trebuie să terminăm pe o poziţie mai înaltă şi eu chiar cred că avem valoare de primele cinci locuri”, a mai spus jucătoarea ardelencelor.

Meciul dintre „U” Cluj şi CSM Bucureşti va avea loc miercuri, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă, preţul unui bilet fiind de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *