Sport

„U” Cluj joacă pe terenul Olimpiei Satu Mare, echipă care a câştigat doar două meciuri acasă în acest sezon

Universitatea Cluj va juca sâmbătă dimineaţă la Satu Mare, de la ora 11:00, în etapa a 20-a a Ligii a II-a, împotriva unei echipe aflate la un singur punct în spate în clasament.

Elevii pregătiţi de Mihai Teja par a avea o şansă bună de a pleca cu puncte de pe terenul Olimpiei, sătmărenii câştigând doar două meciuri pe teren propriu în acest sezon, şi acelea contra celor de la FC Caransebeş şi FC Bihor, formaţii retrase între timp din campionat. Olimpia a mai bifat şi o victorie la „masa verde” cu Metalul Reşiţa, după ce oaspeţii au refuzat să dispute meciul din cauza problemelor financiare, în rest jucătorii antrenaţi de Tiberiu Csik înregistrând, pe propriul stadion, trei remize şi tot atâtea înfrângeri.

De partea cealaltă, Universitatea s-a descurcat mai bine pe teren străin decât pe Cluj Arena în acest campionat, conform CJSport.ro, „studenţii” câştigând cinci meciuri departe de stadionul propriu, Teja sperând ca a şasea să vină mâine. Un succes o face pe „U” să se depărteze de Olimpia în clasament, dar o poate apropia şi de play-off, CS Mioveni având derby cu Şoimii Pâncota, o remiză între cele două fiind perfectă pentru „şepcile roşii”.

În meciul tur, sătmărenii s-au impus pe Cluj Arena cu 2-1, pentru Universitatea marcând Răzvan Greu, în acea partidă Ursu ratând şi un penalty.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *