Sport

Probleme de lot la U-BT Cluj înainte de Derby-ul Ardealului. Kalnichenko a făcut inclusiv un RMN pe cord

U-Banca Transilvania Cluj va întâlni, duminică, pe CSU Sibiu, într-un nou episod din cel mai aşteptat meci de baschet din Ardeal.

Antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter, se confruntă, însă, cu probleme de lot înaintea acestei partide, căpitanul Tudor Jucan mai având nevoie de încă două săptămâni de repaus, în timp ce pentru Andrii Kalnichenko problemele par mult mai serioase. Jucătorul cu dublă cetăţenie, ucraineană şi moldoveană, a avut un puseu de tensiune înaintea meciului cu Steaua de săptămâna trecută, iar acesta pare că nu şi-a revenit nici acum, oficialii clubului aşteptând rezultatele unui RMN special, făcut chiar pe inimă.

Pe de altă parte, Ţenter a explicat că Miroslav Todic şi Andrei Guţoaia au nevoie de timp pentru a se integra în jocul echipei, însă cu toate acestea victoria este obligatorie la meciul de duminică, anunţă CJSport.ro.

„După cum ştiţi, Jorovic nu va mai juca în acest sezon, Jucan are nevoie de încă două săptămâni de pauză pentru a-şi reveni, iar Kalnichenko este incert. Eu sper să nu fie nimic şi ne rugăm în primul rând pentru el, pentru sănătatea lui, să fie totul în regulă cu el. A făcut ieri seară un RMN special pe cord, iar astăzi, spre seară, vom şti exact ce se întâmplă cu el. Todic şi Guţoaia au nevoie de două săptămâni de acomodare cu noi, cu sistemul nostru de joc, avem probleme de efectiv, dar asta nu ne va împiedica să jucăm la potenţialul maxim din acest moment şi suntem hotărâţi să câştigăm la Sibiu”, a spus Ţenter.

Meciul din „Sala Transilvania” va avea loc duminică seară, de la ora 19:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *